söndag 26 februari 2012

Ang Bilder på Änglarna

Denna bloggen startades i syftet att våra nära och kära skulle kunna följa Evelinas kamp mot Leukemin utan att behöva ringa oss dagligen på sjukhuset. Och det fungerade ju bra. Som ni ni säkert förstår när ni läst bloggen så förlorade Evelina och vi den kampen.

Evelinas mormor kom igång med att börja tillverka en Ängel som sen blev kallad Evelina-ängeln och det började rulla in massor med pengar till Barncancerforskningen och i dag är Evelinas insamling den största av dom.
Hennes Änglar blev väldigt omtyckta och folk ringde från landet runt för att köpa.

Problemet har just varit hur vi ska få ut reklamen på dom då jag inte är jättehaj på datorer, men måttligt så jag har bara lagt ut en del bilder som exempel på vad man kan få.

Det går alltid jätte bra att ringa till min mamma Rose-Marie Juhlin 0702-451002 el 0430-50620. För henne kan du tala om vad du vill ha eller förklara och mamma skickar. Priset på alla stora vanliga Änglar är 100:- och på den nya mamma/barn Ängeln 125:-,
sen finns där ännu mindre som man t ex kan ha i armband eller till barn som kostar 50 :-

Änglarna finns i de flesta färger och former så man brukar kunna få vad man vill, så gör ett försök och slå en signal så hppas jag det löser sig för alla oavsett om du bor i Sverige eller Finland.

Jag ska försöka ta mig tid och försöka lägga ut lite bättre bilder men tid och ork måste falla på plats.
Det har snart gått 3 år sedan vår fina Evelina lämnade oss.....men sorgen, smärtan, tankarna och längtan biter sig fast i oss och varje dag är fortfarande en kamp mot skuld känslor, saknaden, och den svåraste frågan Varför....??

Tack för att ni hör av er med era tankar och frågor och även stärkande ord....vi uppskattar allt.

Ta hand om er alla


ps Kellys familys låt får man aldrig nog av den är så underbar och går in i hjärtat ds

torsdag 9 februari 2012

NYHET! Mamma -barn- ängel

Vår lilla fina älskade Evelina är vår underbara ängel

En Ängel kan betyda mycket: den kan hedra någons minne och visa sorgen och saknaden. Den kan också ge oss styrka och kraft att ta oss igenom ännu en dag..

En Ängel står också för Kärleken till någon.........

Så gör någon nära och kär glad...köp en ängel idag och tänk på att pengarna (förutom det till materialet) går till att hjälpa cancersjuka barn till att bli friska och botade.
Vår Gustav övervakar sina änglar

Tack alla ni som hjälp till att köpa våra Änglar, ni kan vara stolta över er själva, för att ni hjälper till att rädda liv...ett barns liv.
Vi är själva så stolta över att kunna visa upp den största insamlingen till Barncancerforskningen som är igång just nu , men utan er hade det inte varit möjligt. Vår högsta önskan är så klart att Evelina skulle kunna få vara med oss och kunnat bli botad...men vi vet att det tyvärr är helt osannolikt att det skulle kunna bli så. men det är helt sannolikt att vi räddar liv, genom att bidra till forskningen och att alla barn ska kunna få växa upp med sina familjer, gå i skolan, leka och träffa första kärleken......Det är det vi kämpar för.....LÅT ALLA BARN FÅ LEVA !!!

fredag 3 februari 2012

Emelie fyllde 16 år igår


Hu va tiden går fort..Nu är mellantjejen redan 16 år...16 helt otroligt, så stor redan.
Det värsta är ju att man själv bara blir äldre och äldre när barnen blir äldre, men det är ju precis så det ska vara så det är bara att gilla.

Vi firade av Emelie lite i går kväll med hemmagjord pizza och kladdkaka och så blev det en och annan paket förstås. Det är väldigt svårt att pricka in exakt vad som menas på önskelistan har jag förstått nu i efter hand ,men lite nöjd blev hon nog.

Jag hade tagit ledigt från jobbet nu sista natten och det var verkligen en välbehövlig ledighet. Det känns som om man har tunga fot bojor och släpar runt på just nu, allting tar emot och är tråkigt och jobbigt. Dom borde verkligen införa att man bara jobbade fyra nätter så ledigheten hinner göra sig tillkänna, men jag borde inte gnälla utan göra något åt saken istället som ex försöka skaffa nytt jobb. Men det är inte det lättaste att göra när man inte har någon utbildning direkt, och läser man så går det inte ihop sig ekonomiskt och sen har man ju varit på samma jobb i 25 år nu, så man är bekväm också. Vi får se önskar i alla fall att jag någon gång vågade ta tag i alla mina funderingar och inte sluta vid tanken bara...

Har varit på ett par återbesök hos psykologen vi träffade när Evelina lämnade oss, och det var väldigt skönt för hjärtat kan jag säga. Det var inte bara om Evelina vi pratade utan OM allt runt omkring, att leva vidare , att vara förälder till dom övriga barnen och hur det tar på ens förhållande att ständigt leva med denna smärta och sorg och ändå försöka plocka fram dom bra stunderna för dagen. Hon fick mig att känna mig speciell och stark och att jag duger som jag är, fast tvivlet ständigt flåsar en i nacken.
Jag ska försöka leva efter hennes råd och hoppas på det bästa.
Det har gått 2 år och 9 månader sedan sen vi tog farväl av vår älskling, det låter som en väldigt lång tid, men det är det inte i denna världen vi lever i och tyvärr kommer det att ta en evighet innan det känns någorlunda OK att leva...eller ok är det väl men ni som är som vi vet precis hur jag menar.....

Kylan biter sig fast där ute så vi gör vårt bästa för att behålla värmen här inne.
Nu har vi en skön helg framför oss, där vi bl a ska hålla kalas för Emelie med släkten på lördag och i kväll ska Emelie ha lite kompisar här. Själv ska jag ta den där väl behövliga pausen och gå på bio i kväll med en kär vän, men först blir det lite städning mm så det är bäst att sätta fart.

Ta hand om varandra där ute Kram