söndag 8 april 2012

Påskhelg


Då var vi framme vid årets påskhelg. Fördelen med den är att man är långledig och hinner vila upp sig.
I torsdags morgse gick jag av och är ledig ända tills måndag kväll, härligt men mer än halva tiden har redan avverkats.

I fredags var vi och såg på Takida med goda vänner och fick avnjuta en god middag hos Lotta och Patrik innan vi begav oss till Sommarlust och Takida. Dom var riktigt bra och där var en hel del folk, yngre och äldre.

På lördagen firade en god vän sin 55 års dag och vi skulle klart dit. Hade lovat att baka ett bröd till födelsedagsgrisen som jag brukar göra till midsommar bara, men det är riktigt gott och väldigt enkelt. Så sagt och gjort fick jag masa mig upp vid middags tid och köra och inhandla det jag inte hade hemma och sätta igång. Brödet ska vara i ugnen i 90 minuter men annars är det inget jobb med det. Brödet blev färdigt och levererat en kvart innan dom första gästerna skulle komma så det var goa tider :)

Vi skulle inte vara på kalaset förrän senare så jag kunde krypa ner i sängen igen en stund.
Våra barn Joacim och Emelie har man inte sett mycket av denna helgen, har inte vi varit iväg så är det dom som ej varit hemma.
Lite tråkigt ibland faktiskt när vi inte är tillsammans.

Påsken innebär att vara tillsammans, påsk godis, god mat och påskkärringar...
Tankarna går till Evelina som vanligt, men härom natten hade jag ett sånt bryt med tårar i floder, andningsstopp och helt otröstlig.
Det kändes så overkligt och hemskt.

Minns när dom skulle vara påskkärringar på dagis det sista året. Hon hade sådana bekymmer om att bli målad på kinderna hon tyckte verkligen inte om det, men söt var hon.

Man minns tiden som har varit, men man vet inget om tiden som kommer..........