tisdag 22 april 2014

tunga dagar.

Äntligen är våren kommen. Vi har haft en helt underbar påsk ledighet med sol och värme.
Påsken tillbringade vi i Knäred hos mamma vi åt både gott och mycket och vilade oss så mycket vi bara orkade. Inga barn hade vi med oss dock. Emelie har varit i Västervik med en kompis på påsk lovet och Joacim ville bara vara hemma och njuta av lång ledigheten. Nu när han jobbar så har han förstått vad det innebär med helg.
Joacim har fått körkort , så nu blir allt mycket enklare för oss alla. Man vet att dom kan ta sig vart dom vill och även handla om dom så vill när vi inte är hemma. Så det är väldigt positivt.

Idag pratade jag med min pappa som bor i New York. Jag är väldigt dålig på att ringa till honom och det har jag väldigt dåligt samvete över. Min pappa har en och annan sjukdom, så han mår oftast inte så bra. Nu var det dax igen för honom att hamna på sjukhus och vi har inte kunnat nå honom förrän idag.
Det kändes skönt att höra hans röst och han mådde mycket bättre just nu.

En ständig oro ,sorg och ångest bär man omkring på just nu. Det började i början på April redan , då man försöker förbereda sig på den oundvikliga dagen då Evelina lämnade oss.
Man går igenom sjukdomstiden dag för dag i huvudet. Vänder och vrider på allt." Tänk om vi hade gjort så istället….hade det gått bättre då ?!" Sådana tankar brottas man med hela tiden.
Om ca två veckor är det Evelinas årsdag av hennes bortgång. Det har nu gått hela 5 år sen den värsta dagen någonsin. Åren går fort , fast det känns inte som år sen den dagen. Däremot känns det som år sen vi kramades ,kelade och pratade med henne…men alla hemska minnen finns där dagligen som om det hände igår…...


Vår fina lilla prinsessa .Vi saknar dig och älskar dig till stjärnorna och längre <3 p="">