lördag 6 februari 2010

Livets dagar och en stark dröm

Så har ännu en vecka snart gått.Jobbar på för fullt fast det just nu verkligen känns jobbigt att gå till jobbet.Man mår dåligt av saknade och sen ska man behöva må dåligt av att gå till jobbet också.Människor med otroliga humör svängningar så man vet inte var man har dom ,det tar på mina krafter kan jag tala om.Jag är ofta ner stämd hemma och överallt egentligen,trött och vresig.Inte med mening men känn som om allt bara är så hopplöst just nu.Vad ska man ta sig för resten av livet....
Målningen i källaren börjar jag se ett slut på nu ,men vad ska jag göra sen då??
Skrämde Fagge med att jag får väl börja måla där uppe då,men han tyckte inte det.
Jag fick köra till Eko en snabb sväng igår kväll för jag skulle ha mer färg så att jag kunde bli klar.Stressar dit tar lite snabbt vad jag behöver.Mobilen ringer sliter upp den och TAPPAR spannen med svart färg så den spricker och massor av färg rinner ut på golvet och över mina skor.Jag blev arg men drog lite på smile banden kände jag. Min första tanke va att smita därifrån men tanke nr två blev att det skulle synas vart jag gick så jag fick stå kvar och kallade på ett biträde.Det första han sa va att det va inte bra,nä trodde han jag tyckte det då?? Tur mina skor va svarta i alla fall.Torkade av mig och tackade för hjälpen och bad om ursäkt för att jag ställt till det för dom och tog en ny spann som jag höll hårt och skyndade hem.
Jag har förändrats mycket som person sen vi misste Evelina,man kan säga att det enda som jag har kvar är min enorma klumpighet..

Äntligen så har jag haft en jobbig men stark och trovärdig dröm om Evelina,den va väldigt kort men så stark.Ska försöka förklara i korta drag: Jag såg Evelina bakifrån och jag frågar henne om hon mår bra,så som vi frågade henne så ofta sen hon blev sjuk."Bra" svarade hon lite käckt.Sen ser jag små flugor i hennes huvud där hon har lite hår tesar hängande,jag tar det för löss och frågar henne om det inte kliar lite i håret,hon svarar. "Men jag har ju inget hår",, precis så självklart som hon sa det till oss innan också.Hon vänder sig mot mig och då ser jag hur hon ser ut och det är min sista bild av henne i kistan.Jag säger då till Fagge att han ska ringa och fråga om hon ska se ut så här.Sen bara slår jag upp ögonen och minns varje ord och hör hennes röst exakt som hon lät men bilden av henne är den jag helst hade velat slippa. Jag vill tro att hon kom till mig i drömmen och ville tala om att det va bra med henne,jag hoppas det av hela mitt hjärta.
Jag har läst en tidning som heter Nära som handlar om medier och det okända bland annat och jag verkligen suger åt mig av andras upplevelser.Jag tittar även på det okända som verkligen är faccinerande och jag vill så gärna veta och ha riktiga svar vad som händer när detta livet är slut.Som jag känner nu så kommer vi att mötas igen på en finare plats än jorden,fast mest av allt vill jag ha henne här nu och sitta och mysa i soffan med godis och se hennes glittrande ögon när hon hör den medryckande musiken i melodifestivalen hon älskar sång och dans.Jag skulle så gärna vilja krama henne och pussa på henne och säga hur mycket jag älskar henne

6 kommentarer:

 1. Fy va jobbigt med energitjuvar!

  JAg tror hon kom till dig med för att låta dig veta hon har det bra! hon finns hos dig! Vad jobbigt att se henne som i kistan!
  Jag tror verkligen hon kom för att se sin mamma!
  Tänker på dig!

  SvaraRadera
 2. Cilla, jag tänker på er så ofta. Livet är så orättvist! Stora kramar från Linda

  SvaraRadera
 3. Känner precis som du, vill så gärna veta om min lilla ängel har det bra där han är, imorgon är det 2 månader sen han gick bort och saknaden blir bara större för varje dag.
  kram, änglamamman.

  SvaraRadera
 4. Elisabet Roslund8 februari 2010 08:59

  Jag tror absolut att vi ses igen! Jag är säker på att Evelina har det bra idag, på en varm vacker och kärleksfull plats.
  Varmaste kram/Elisabet

  SvaraRadera
 5. Jag kan inget annat än hålla med Elisabeth. Visst kommer ni att ses på en underbar plats igen.Hennes underbara plats.Jag tror att Evelina ser & är med dig/er här på jorden fast på sitt sett.Jag kan komma på mig själv ibland att jag tex tänker högt (alltså pratar om du förstår).Det är nog ett sätt att prata med dem som lämnat oss.Jag är kanske lite knäpp men det är mitt sätt att känna att jag har kontakt.

  Många styrke kramar till dig Cilla
  Tänker så på ER!!!

  Mia (Felle´s mamma)

  SvaraRadera
 6. Så är det i den islamska tron, att det finns tre typer av drömmar. Den ena är från saker vi varit med om. Den andra är från djävulen, t.ex. mardrömmar och den tredje är sanndrömmar. En av kategorierna av sanndrömmar är de drömmar vi drömmer om de som inte lever längre. Det sägs att man ses på riktigt om jag har förstått rätt.
  Vill oxå passa på att tacka för jätte fin läsning. Jag går en kurs i att skriva barnlitteratur och i och med en nära väns barns bortgång i leukemi har jag bestämmt mej för att skriva något för de yngre barnen om detta. Därför är jag ute på nätet nu för att samla mer info. Om du vill komma i kontakt med mej är min mejl: christindahlgren@gmail.com
  Ta hand om er. Kram Christin

  SvaraRadera