torsdag 19 augusti 2010

Skulle varit första dagen....


Ja så kom den då... Evelinas allra första dag i skolan skulle det ha varit idag.
Jag skulle fått följa med mitt tredje barn till skolan på sin första skoldag.Förväntans full och lite spänd hade hon säkert varit.Kan tänka mig att hon hade varit väldigt bestämd vad hon skulle ha på sig denna dag och det hade blivit en ny rosa kitty klänning och tights ,och kanske ett spänne i sitt blonda silkes mjuka hår.
Vi skulle ha varit och inhandlat en alldeles ny skolväska som säkert skulle ha varit med Kitty på eller Prinsessorna.
Ja man kan inget annat än att spekulera i hur det skulle ha varit en dag som denna.
När fröken hade ropat upp namnen på barnen i klassen och Evelina stolt hade svarat JA jag är här. Att få se henne springa ut med kompisarna när klockan ringer ut för rast och äta sin första skol lunch.
Ja det är väl vad alla föräldrar vill uppleva och fram för allt vill alla barn få gå till skolan,lära sig läsa och skriva och få många nya kompisar..
Evelina som nu är i himlen fick aldrig uppleva sin första skoldag som hon hade sett fram emot sen tre års ålder. Istället fick hon uppleva allas värsta mardröm. Hon dog 4,5 år gammal. Fick lämna sina syskon och mamma och pappa här nere på jorden och ge sig av till någonting vi inte hade förberett henne på.
Himlen va något gamla människor va i,det visste hon.Så Evelina ville ej bli gammal för hon ville aldrig åka till himlen.........
Saknar dig så lilla prinsessan hur ska vi kunna leva ett helt liv utan dig???

9 kommentarer:

 1. Hej vännen de måste va en hemsk tung dag för er i dag tänker på er många styrke kramar till er alla Annika Lasse Frida,

  SvaraRadera
 2. Finner ej ord...
  Jvla cancrmonster:(
  Hoppas de har änglaskola i himmelen så er fina flicka får gå i skola i alla fall.
  Kan bara skänka mina varmaste tankar till er och till prinsessan Evelina.
  Min kompis miste sin son han var jämngammal med min dotter,och när vi köpte ryggsäck så hade man dåligt samvete på nåt sätt att bara Tova men inte Viktor fick börja skolan.
  Så jag håller verkligen tummarna för änglaskolan och tror faktiskt att den finns :) många kramar från Veronica i Stöde.

  SvaraRadera
 3. Uch ja Cilla! Tänkte så på er denna dag. Emilia sa faktiskt " skulle Evelina ha gått i min klass" Nej sa jag hon bor ju på Helgedal så hon skulle gått på den skolan.
  Låten du lagt in va superfin. Helt underbar!!!
  Igår dem som vann på fångarna på fortet gav sin vinst till barncanserfonden, man kan inte sluta tänka: Tänk OM det kunnats göra något med alla pengar som kommer in.

  Tänkre så på ER!

  Kram

  Mia (Felle´s mamma)

  SvaraRadera
 4. Med en stor klump i halsen tänker jag på er. Det du skriver berör verkligen. Jag blir så ledsen. Kramar Gertie

  SvaraRadera
 5. Elisabet Roslund30 augusti 2010 16:02

  Jag vill skicka en Kram för jag vet att man beöver den ibland.......allt som oftast.....

  Jag är säker på att min Mattias hjälper Evelina i änglaskolan. Det kommer att gå bra för henne. Du ska få se det en dag!

  Kram/Elisabet

  SvaraRadera
 6. Ja det är svårt att släppa alla tankar på hur livet skulle fortsatt för våra älskade barn. Jag tänker likadant, Nicklas skulle börjat sista året på gymnasiet 25/8.
  Jättefin låt!
  Kram Nera

  SvaraRadera
 7. <3 så där känner jag med, och nu har jag fått låsa bloggen också :-( orkar inte med skiten som kommer gång på gång.
  Känner du eller någon annan änglaförälder att ni vill läsa den, kontakta min mail.
  Karlssonsfru@live.se

  SvaraRadera
 8. Hej ! svarar på din kommentar i min blogg. Kitty tar säkert hand om Evelina. Kitty älskade små barn och hade ett naturligt, spontant sätt som gjorde att de små barnen älskade henne tillbaka....Kitty är bara lillasyster. I himlen är hon kanske storasyster. Kramar och tankar till er Gertie

  SvaraRadera
 9. Du skriver så fantastiskt. Lider med dig. Min flicka kämpar på. Du skriver så fint och rakt på om saknaden och allt...Känner så väl igen allt från Lund.... Kram från en medsyster.

  SvaraRadera