måndag 8 augusti 2011

Sommaren

Evelina på Cypern-07


Nu har snart hela sommaren passerat och semestern över för denna gången. Man hinner aldrig med så mycket som man vill, men vilat upp oss det har vi verkligen gjort. Vi har dock en utlandsresa framför oss innan skolan och jobben kallar. Det ser vi verkligen fram emot, blev bestämt för en vecka sedan, så det blir ett härligt slut på semestern att bära med sig in i hösten och vintern.
Så klart har det inte gått en enda dag utan att vår Evelina funnits med oss i våra tankar, och en stark längtan och önskan att hon skulle varit här med oss. När vi är på stranden så är där alltid glada badande barn och smärtan gör sig extra påmind hela tiden, det är något vi måste lära oss leva vidare med, men ofta känns det helt omöjligt att man ska kunna gå vidare .

Emelie har haft ett roligt sommarlov vad jag har förstått och varit med sina kompisar så gott som varenda dag. Just nu är vi några dagar i Knäred hos min mamma och Emelie är med oss, det är inte ofta hon är det men när hon är det så är det jättemysigt.
Storebror Joacim är inne på sin sista jobbvecka och har jobbat hela sommaren, men fick tyvärr ingen förlängning på jobbet , vilket vi hade hoppats på. Så nu får vi se vad han ska hitta på...

Barnens morfar har varit hemma några veckor i sommar, han har inte varit hemma sen Evelina begravdes -09
Morfar har en hel del vänner, syskon och så klart oss barn som han ska hinna med och träffa under sin tid här. I normala fall så bor han i New York, sen 30 år tillbaka, men har trots avståndet både kommit hem ofta och ringt mycket så barnen har ändå en bra kontakt med honom tycker jag.

Jaha nu är det väl bara till att sätta fart och få lite gjort av allt som man hade tänkt nu när man var ledig, måla och röja garderober mm men kommer solen så skjuter vi det åt sidan igen och åker och badar.....det finns ju alltid kvar och man kan ta tag i det en annan gång som orken faller på.

Fortsatt trevlig sommar alla / Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar