torsdag 6 maj 2010

Tack..

Igår kväll när jag var hos Evelina ,så möttes jag av blommor och ljus.
Vill tacka alla som är så snälla och tänker på vår lilla flicka och hon älskar blommor.
Där va speciellt en bukett som berörde mig djupt.Evelinas dagis hade lämnat blommor och där låg även teckningar till Evelina från hennes dagis kompisar.
Det va verkligen rörande att se och även att tänka på det nu i efterhand.Vår lilla flicka som så ofta satt med sina kompisar på dagis och ritade när man kom och hämtade henne...och nu ritar kompisarna teckningar till Evelina och lägger på hennes grav.Hur sjukt är inte verkliga livet?? Helt ofattbart. Hon skulle ju vara på dagis varje dag och ha super kul med sina kompisar nu.
När jag har varit nere på dagis och lämnat änglar så är det med mycket sorg och tunga steg man går ner där. Där finns så mycket minnen och alla barnen och även fröknarna gör en på mind.Hyllan med foto på Evelina och ett brinnande ljus gör så ont ända in i själen,men ändå så fint av dom att inte glömma vår prinsessa.
Jag ville bara säga tack till er alla som tänker så mycket på oss och vår fina flicka.Ett år har snart gått,saknaden och den oerhörda sorgen finns fortfarande varje dag och man undrar när det ska kännas bättre...men vi tar en dag i taget och kämpar på. Tack för alla hjälpande och stöttande kommentarer här,ni ska veta att dom hjälper mer än man kan tro. Utan er alla hade vi fortfarande varit på ruta 1.
Va rädda om er själva och era barn,ta vara på varje sekund som om det va den sista för man vet inte när livet plötsligt rycks ifrån en och då finns det så mycket o sagt och mycket o gjort som man önskade man sagt och gjort

6 kommentarer:

 1. Hej Cilla!
  Ville bara lite i efterskott tacka för den fina fotbollsängeln som Emil fått. Jättefin.
  Det är ett fint minne för honom. Han pratar ofta om Evelina. Hon har nog en bit av hans hjärta med sig till himlen, det är jag övertygad om.

  Hälsningar
  Mariette
  Emils mamma

  SvaraRadera
 2. Tänker på er vännen ni har en jobbig helg framför er . Kramar till er alla Annika Lasse Frida.

  SvaraRadera
 3. Det är så sant det du skriver Cilla! Jag läser här inne ganska ofta men ibland är det svårt att kommentera för det finns inga ord för vad ni gått igenom och fortfarande går igenom. Det är ett år sedan idag som ni miste er fina flicka! Klart att hon aldrig kommer att glömmas bort aldrig!
  Hoppas att alla köper änglar eller stöttar barncancerfonden!
  Styrkekramar till er!!
  Hälsningar Carina H

  SvaraRadera
 4. Mina tankar är med er idag, kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Tänker på ängeln Evelina,
  ett år sedan hon gick till änglarna.
  Så orättvist,
  tänder ett ljus för er fina lilla tjej!
  Kramar från mig.

  SvaraRadera
 6. Tänker mycket på er idag...

  SvaraRadera