torsdag 29 juli 2010

Minnen........

Satt och tittade på gamla bilder på datan och plötsligt hör jag denna ljuvliga röst sjunga. Är hon inte helt underbar vår fina flicka.
Mamma älskar dig så mycket Evelina och vill att du ska komma hem.....

9 kommentarer:

 1. Hej!Jag är så glad att du hittat oss. Vi har mist våra fina flickor på nästan samma sätt. Jag minns hur jag höll tummarna när ni skulle göra transplanationen. Jag minns oxå Hur hemskt det var när jag fick veta det hemska som hänt. Tårarna bara sprutade.Det var inte så det skulle bli. Jag beundrar dig för att du är så stark och för hur ni lyckas få Evelinas namn att leva vidare.
  Det är härligt att höra hennes röst.
  Tusen kramar Gertie

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar film. Det känns helt overkligt att Evelina inte finns mer när man ser den. Livet är verkligen orättvist.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Elisabet Roslund29 juli 2010 23:14

  Underbart....bara så ofattbart att hon inte finns i livet längre........men hon finns, inte så långt borta från er, ni ses igen! Jag tror att hon sjunger för vår Mattias och alla andra änglar idag.
  KRAMAR/Elisabet

  SvaraRadera
 4. Va gulligt ,de är så man minns lilla Evelina alltid pigg o glad kram till er alla Annika Lasse Frida,,,,,,,,,,,,,,,

  SvaraRadera
 5. Tårarna rinner,
  Gud vad jag önskar att er solstråle fått leva "i hundrade år" som hon sjunger.
  Vad gullig hon var!
  Kram från en som kikar in ibland :)
  (Veronica)

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar film!!!!Tårarana rullar ner & jag tänker fy vad livet är orättvist. Hon är ju bara för söt! Uch ja Cilla denna lilla söta tös skulle helt klart vara med oss här nere.
  Tänker så på er!

  Kram

  Mia

  SvaraRadera
 7. Hej ! sett er blogg sen någon vecka sedan,, har kanske en dum fråga, men hur gick det med er utredning ni begärde av den tveksamma behandlingen ni fick i Lund, Vi tänkte nämligen också begära en utredning av vår dotter.

  Tack Peter

  SvaraRadera
 8. Så värdefult, att kunna höra hennes röst.
  Kram
  Nera

  SvaraRadera
 9. Herregud vad jag lider med dig! Förstår att det måste göra så fruktansvärt ont. Ändå förstår jag förstås inte helt ut. Min son har precis blivit sjuk så jag har tänkt mycket på hur det skulle kännas utan honom. Hemska tanke. Skickar oändligt många styrkekramar till dig!!

  SvaraRadera