onsdag 14 juli 2010

Semester,handboll och värme....

Ja nu har det gått några veckor sen vi kom hem från vår Thailandsresa. Vädret här hemma kan man ju inte klaga på utom att det då skulle vara aningen för varmt ibland.
I förra veckan va vi i Göteborg på handbollscup där både Joacim och Emelie spelade.
Vi gjorde precis som vi har gjort sen 2004, vi lånade Svens (mammas gubbe) husvagn och campade på Lisebergsbyns camping. En camping som ligger väldigt centralt men naturnära till sjön och motions slingor (om man nu orkar det). Joacim och Emelie bodde med laget på olika skolor. Det va fyra andra familjer som oxå campade så vi grillade ,drack vin och kollade på fotboll dom flesta kvällarna. Både Joacims 92 lag och Emelies 96 lag spelade superbra hela veckan men lyckades inte riktigt i 16 dels finalen där tyvärr båda blev utslagna.
Det värsta med att ligga i husvagnen där på just den campingen är alla minnen som man har genom åren. 2004 när vi låg där första gången skulle Joacim vara med i Gothia cup och jag bar Evelina i magen. Det va en varm sommar och massor med backar som jag var tvungen att vandra i om jag skulle få se någon fotboll. 2005-2010 har det varit handbollscup, vi har varit där för och det har alltid varit jätte trevligt på alla sätt och vis. Evelina har varit med alla år utom 08 då vi skulle se Rolling Stones oxå och vi hade ingen som skulle passa Evelina så hon fick stanna hos mormor hela veckan i stället, och där hade hon tokroligt. Men så här i efterhand önskar man att hon hade varit med oss vareviga sekund av det korta liv hon fick.
På lekplatsen på campingen finns där ett skepp med en helt "underbar" klocka som alla barn älskar att klinga i tidigt som sent. Lisebergs kaninen gör ett besök varje morgon till alla barns förtjusning och även Evelinas var det. Ända sedan dagen vi kom så stod där ett par övergivna rosa foppa tofflor med hello kitty på mitt i sanden och ingen ville ha dom på hela veckan. Ja ni förstår nog vad jag tänkte när jag såg dom....
Efter Göteborg åkte vi hem en snabb runda och sen vidare till Bergkvara där vi är just nu och tillbringar lata dagar i solen innan det på måndag(söndag kväll) är dax att jobba igen. Detta är andra sommaren utan vår fina flicka Evelina och vår första semester och jag kan bara säga att det känns verkligen inte bra. Det känns som att jag just nu bär hela min sorg inom mig och det trycker mig väldigt mycket. Jag känner mig ledsen, trött och inte direkt kontaktbar ibland, vill mest vara i fred och tänka. Känns bara som om jag vill skrika och gråta i massor men det kommer inte ut något.
Vill tacka för alla fina kommentarer som ni fortfarande skriver till oss, det betyder så mycket att läsa att andra bryr sig och vill ge oss tröst så gott det går. En vän skrev i sin blogg att det är som att man vill att hela världen ska trösta en och så känner jag oxå, tröst får man ej för mycket av. Mer än ett år har gått men smärtan är inte mindre ska ni veta..
Tänkte lägga in lite fina bilder från Thailand snart och lite andra semester bilder.
Ett svar till en läsare som undrade(men sedan fann) om UFO ballonger fanns att köpa här hemma. Vi köpte våra i Thailand men det ska visst finnas att få tag på här hemma oxå vad jag hört.
Ha en fortsatt skön sommar alla läsare /Kram Tack för att ni finns

8 kommentarer:

 1. Japp, jag fann dem...det fanns ju även röda hjärtformade, men får bli en sådan ni hade då de ju syns bättre i mörkret...Längtar efter att få släppa upp en sådan för honom, längtar tills vi reser iväg, dock tänker jag mkt på hur det ska kännas att resa med bara en kotte...:( Är ju van vid 2....
  Askimscampingen var vi till nyligen, då var ni säkert där nånstans då...Partille cup som gällde då antar jag?

  Ha en så fin sommar som det går...Kram

  SvaraRadera
 2. tänker på er alltid vännen ,, fattar inte det än i dag vill inta fatta det har inget mer att skriva många kramar Annka Lasse Frida,hoppas vi ses snart vännen ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  SvaraRadera
 3. Jag hamnade här av en slump och började läsa, jag beklagar verkligen er förlust av en så otroligt söt liten flicka. Jag ska erkänna att både en och annan tår fallit ner för mina kinder undertiden som jag läst här. Ingen ska behöva mista sitt älskade barn... Många styrke kramar...

  SvaraRadera
 4. Styrkekramar till er .....
  /Agneta

  SvaraRadera
 5. sorgen bara växer mer o mer känns det som tycker jag. Vissa dagar är det enorm, andra en aningens lättare men alltid med en.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Fin blogg, vi tänker på er. Hälsn fam Larsson//

  SvaraRadera
 7. Ja sorgen kan man inte styra, man kanske kan hitta saker man kan göra som tillfälligt "lyfter en" men sen är sorgen där med full kraft igen.
  Tänker på dig, delar sorgen
  kram Nera

  SvaraRadera
 8. Miste min flicka för tre veckor sedan. Jag är fortfarande i chock. Men börjar förstå att det är en en livslång saknad o sorg.Vi sågs på sjukhuset. Tänker ofta på er.Kram Gertie

  SvaraRadera