söndag 19 september 2010

Drömmar


Äntligen har jag drömt lite om Evelina och det känns så underbart skönt fast ändå så ledsamt. Jag har inte haft lyckan att drömma så mycket om henne och det har känts väldigt jobbigt.Jag har verkligen själv försökt påverka så att jag drömmer om henne,men jag ville väl för mycket för att det skulle bli så. Men nu äntligen några dagar i följd har hon besökt mig i mina drömmar.
Det som är så underbart med drömmar är att det känns så verkligt. Man kan kramas och det känns helt underbart, varmt och fantastiskt att vara tillsammans även om det bara är för en liten stund.
I några drömmar är Evelina fortfarande sjuk och man ser slangar med mera, men det underbara är att hon lever i drömmarna och vi är tillsammans....

5 kommentarer:

 1. Adriàns mormor drömmer om honom hela tiden, och jag undrar varför jag inte gör det? Vill så gärna göra det. För ett par månader sen drömde jag att jag höll om honom och det kändes så verkligt, precis som du säger, det kändes som om han hade kommit ner en liten stund och kramade mig för att ge mig styrka.
  Styrkekramar.

  SvaraRadera
 2. På 4 månader har Lova bara besökt mig 2 gånger i mina drömmar. Varje natt hoppas jag på att hon vill komma men jag drömmer bara en massa annat. Det är ju så härligt att drömma men så ledsamt att vakna sedan fast man är glad samtidigt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så bra det måste kännas att åtminstone få drömma om sitt barn på detta vis som du beskriver. En gång såg jag Nicklas i en dröm, han var frisk, han tittade på mig och log, han sa inget. Jag hoppas han kommer snart tillbaka i mina drömmar.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår att det måste vara "skönt" att träffa henne i drömmen. Massa styrkekramar!!

  SvaraRadera
 5. Så fint att träffa Evelina i dina drömmar. Jag önskar att hon kommer många gånger och hälsar på dig i drömmen. Jag tänker mycket på dig/er. Kramar

  SvaraRadera