söndag 7 november 2010

Ett annorlunda inlägg


Igår var det då äntligen dax för Kristianstad att få äran att se på Ladies Night med Brolle, Andreas johnson, Måns Möller och Steven. Vi var några tjejer från jobbet som hade bokat detta redan i våras, med både mingel, drink o middag. Kvällen började i båtklubbens lokal där vi träffades och värmde upp lite innan det var dax att bege sig till Kristianstads Arena och där var väl runt 2000 andra Ladies som hade tänkt detsamma som vi. Middagen och serveringen var långt ifrån värt sitt pris, då maten var kall och väntan lång för oss åtta utsvultna Ladies. Men när väl männen tar plats på scenen så höjs stämmningen i hela Arenan och vi njuter av en fantastisk show så man är väldigt nöjd när man går därifrån.
Det är ju inte så ofta man är ute nu för tiden, så vi tänkte passa på att stanna ute lite längre, så vi gick upp på stan och hamnade på Kungen där det skulle vara nytt med karaoke-kvällar. Kungen är ett ställe som var väldigt populärt på 80-talet och det var nog nästan det ända utestället i Kristianstad på den tiden. Och jag kan säga med säkerhet att tiden har stått still på Kungen, både vad gäller inredning och folket. Vi försökte så gott vi kunde att damma av stället men det var inte det lättaste.
Stannade inte ute så länge utan åkte bussen hem med vännen Annelie och Åsa som vi träffat, redan kl 01, för då längtade jag hem till sängen, det är hårt att vara ute när man inte är så van längre. Förresten kan jag säga att buss har jag inte åkt sen den dagen jag tog körkort vilket också var på 80 talet.
Kvällen var mycket trevlig och det ska mina fina vänner och ladies ha ett stort tack för, ni är bara för härliga det vet ni.


Vad mer som har hänt sen förra inlägget är att Evelinas storebror har gjort en tatuering, och inte vad som helst heller utan ett porträtt på Evelina....
För Joacim kändes det så självklart att han ville bära med sig sin lillasyster vid hjärtat, resten av sitt liv, nu finns hon både inne i hans hjärta och på utsidan.
Han skrev även på latin : Alis Volat Propiis Som så vackert betyder... Hon flyger med egna vingar......

Emelie, Evelinas storasyster har även hon gjort en tatuering med Evelinas namn som även visar hur mycket hon saknar och längtar efter sin lillasyster........

Vi har två helt underbara barn här på jorden, som har mist ett syskon. Det är inget ett barn ska behöva uppleva, lika lite som en mamma och pappa ska överleva sina barn.
Joacim och Emelie bär på en stor sorg och saknad och förstår säkert inte hur något sånt kan hända. Dom ska leva resten av sina liv, utbilda sig och skaffa egna familjer och kommer säkert att få lyckliga liv. Men inom sig kommer alltid sorgen och smärtan att göra sig påmind om deras otroligt härliga och söta lilla syster som inte fick leva och växa upp med dom och uppleva samma barndom som dom engång har gjort.
Inom sig bär dom säkert på samma frågor som vi och som vi aldrig kommer att få något svar på.....
ALIS VOLAT PROPRIIS

8 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du kunde koppla av en smula i goda vänners lag, och att showen var fantastisk.
  _______________________
  Syskon till änglabarn kan ha svårt att visa sin sorg och kärlek, men en tatuering säger mycket.God idé!
  Kram Nera

  SvaraRadera
 2. Så bra du kom iväg på något kul. Och kunde koppla av en stund.
  Syskons sorg är ett svårt kapitel. Men dom saknar också. Tatueringen är ett fint sätt att hedra minnet av sin syster och för alltid ha sin syster med sig. Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket fin blogg med fina tankar.
  Det märks verkligen hur mycket du saknar din dotter och hur mycket du älskar henne.
  Kämpa vidare, du verkar vara en stark kvinna med kloka tankar!

  SvaraRadera
 4. Vid himlens grind
  där blåser en vind
  från närmaste stjärna
  så sval mot din kind.

  Vid himlens port
  står tofflor på rad
  när barfota änglar
  går molnpromenad.

  I himlens sal
  är väggarna blå.
  Där leker Vår Herre
  tittut med de små.
  Kramar
  Anna Hylèn

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vilken jättefin tatuering Joacim har gjort!!!
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. jag håller med övriga, vilken jättefin tatuering! kramar

  SvaraRadera
 7. vad fin tatueringen var.
  har inte varit in här på ett tag men såklart har jag inte glömt er.
  <3

  SvaraRadera
 8. mamma kom hem med ett jättefint halsband idag hon köpt av er. starkt gjort. <3

  SvaraRadera