lördag 27 oktober 2012

Hjälp Ebba stoppa cancern gala.

Sitter nu här, redo att ge oss iväg till Arenan och den väntande cancer galan......
Det är  blandade känslor och många tankar denna kvällen kommer att ge. Men allt som kan stoppa cancern är något gott.

Men kan förstås inte sluta tänka på att Evelina skulle få vara där med oss i kväll och ha besegrat sin cancer nu och varit frisk förklarad. För just idag för 4 år sen fick vi det definitiva beskedet att Evelina hade ALL och hur medicineringen skulle gå till. Chanserna var stora att hon skulle klara det, men ändå så gick allt så fel.

Ebba som har startat denna insamlingen och galan i kväll är en tjej ,16 år gammal och har besegrat sin cancer. Ebba är en stark energisk tjej som verkligen kämpar för att få slut på all cancer.
Emelie och Ebba går nu mera i samma klass på vård och omsorgs linjen, och båda vill på något sätt jobba med att hjälpa andra människor. Emelie miste sin lilla syster och har sett sjukdomen på nära håll, Ebba har haft den och besegrat den. Så lika men ändå så oerhört olika............

Tänker på dig min ängel puss mamma <3 p="p">

forts.30/10-12

Hej igen . Nu har vi varit på Ebba galan och jag vill säga att den var fantastisk. Dom har verkligen gjort ett bra jobb och en enorm insamling mot cancern. Artisterna var många och väldigt bra bla Hasse Andersson, Monia, Kalle Kristiansson och en väldigt duktig tjej som heter Paula Wreight. Hon hade skrivit en helt ny låt som handlade om en liten kämpe som förlorade kampen mot cancern.
Det var en del väldigt känslosamma stunder och bara efter att galan varat i 10 minuter så brast det för mig, när dom visade filmen som handlar om barn och cancer och där bl a Moas mamma Jenny är med och berättar hur livet är när man har mist sitt barn.................som det egentligen inte finns några ord för men Jenny lyckas förmedla det på ett oerhört fint sätt. När sen även en annan liten kämpe, lille Zeb kommer upp på scenen bränner det innanför ögon locken. En fantastisk kille och vilken lycka.
Jag kunde ju bara önska att vi fått sitta där med Evelina och känna glädjen över att ha besegrat helvetet.....
Det var en kille som satt bredvid mig som berättade sin historia om varför just dom hamnat där ikväll. Den var känslosam men ändå lycka. När jag berättat om Evelina , sa han. Fy fan var stark du är !!!
Nej sa jag , jag är inte stark ,bara jävligt bitter...............

1 kommentar:

 1. Hej.
  Blev så glad när jag hittade Evelinas blogg.Jag förstår inte varför den och Charlottes blogg inte längre finns på "Barnens sidor" hos Södras sida?
  Jag tycker du skriver så bra och precis så känner jag det också. Charlotte dog 3 februari i år och hon borde också klarat sig efter 12 års helvete.Varför?
  I dag är det värre än vanligt. Förr älskade jag hösten , men nu....
  Kram i regnet från en annan änglamamma Gunvor.
  www.charlottetjejen.blogg.se

  SvaraRadera