torsdag 11 oktober 2012

Att få Gråta....

Min älskade tös, jag saknar dig så innerligt mycket och önskar så att du kunde krama mig och ge mig tröst ibland när smärtan är som värst.

Jag har nästan precis kommit hem efter en natts jobb. Man är ganska trött och lite frusen för det var kallt att cykla hem denna morgonen. Det är alldeles stjärnklart på himmelen och halv måne. Om man tittar lite snett över vårt hus,( som jag brukar göra) så lyser där en stor, klar ,stark stjärna så vackert i mörkret.
Jag har döpt den stjärnan till Evelina. För Evelina var/är en liten men ändå så stor stark underbart vacker flicka som hade det varmaste finaste av alla små hjärtan, så därför är det Evelinas stjärna.

När jag vrider om nyckeln och kliver in i hallen ,så tittar 3 par ögon mot mig och välkomnar mig hem.
Det är Evelinas två katter , Gossen och Gustav och så hunden Zack som blir glada över att se mig och hoppas på lite mat. Huset för övrigt sover och allt är tyst och mörkt.

Jag går in på Evelinas rum och tänder datorn, och idag var en sådan dag jag bara måste gå in på bloggen. Jag kollar om där finns o lästa kommentarer sen sist, och det fanns det idag. Att läsa kommentarer på vad jag själv har skrivit, gör mig oftast så mycket starkare och betyder så enormt mycket för oss alla i familjen. Idag var det Mia som hade skrivit så fint till oss och jag brast ut i stor gråt.
Mias dotter Emilia gick med Evelina på dagis ,men är ett par år äldre och dom lekte och gillade varandra. Emilia ska ha sagt så fint (i en kyrka där det var en konsert till insamling för Barn cancer fonden genom Ebba) Jag har mist en kompis i cancer som heter Evelina & jag gjorde inget för att hjälpa henne så därför gör jag detta så dem kan få bort cancern.  Tårarna kunde jag så klart inte hålla tillbaka och det vill jag inte heller, för dom behöver komma ut och lätta på trycket ibland och sen tar man nya tag...en dag i taget

Om ett par veckor är det 4 år sedan Evelina och vi fick beskedet om Leukemi. Hur dagarna efter det skulle se ut fanns det inget svar på då.....i dag vet vi lite mer

Evelinas mormor är den godaste mormor som finns. Hon kämpar på med änglarna så gott det går och försöker komma med nya ideer. För tillfället kan man både köpa armband med små berlocker och nyckel ringar med änglar. Det går bra att ringa till henne 0430-50620 eller 0702-451002 om det finns intresse av något. Ska försöka bli färdig att lägga in någon  bild på dom snart. Att göra änglar har hjälp min mamma i hennes eget sorge arbete efter att ha mist sitt yngsta barnbarn i denna hemska sjukdom. Hon har även fått så mycket respons av vad hon har gjort, och fått så mycket kontakt med andra drabbade på ett eller annat sätt. Så Tack alla ni som får min mamma att orka vidare med allt vad livet innebär.

Nu är det dax att sova en stund och hoppas att drömmarna blir vackra. Hunden Zack har krupit upp i Evelinas säng och snarkar nu högljutt, så han blir inte glad nu när vi ska gå in i min säng.

Ta hand om er och ha en bra dag.
Till alla som kämpar där ute en stor kram och att gråta hjälper för stunden och man får nya krafter till att kämpa vidare. <3 p="p">

1 kommentar:

  1. I bland är ord överflödiga ♥
    Ha en fin dag söta du! Tänker ofta på er!
    Kram

    SvaraRadera