torsdag 29 maj 2014

5 år sen vi tog ett sista farväl till Evelina

Idag är det kristihimmelsfärdsdagen..
Vad som mer är mer speciellt för denna dagen är att Evelina begravdes just idag för 5 år sedan.
Det var / är med stor smärta vi överlämnade vår dotter till ett smärtfritt bättre liv i himlen.
Vi kramade och pussade henne för allra sista gången. Såg hennes fina lilla kropp ligga där i kistan kramandes sin Hello Kitty nalle…..i skrivande stund kan jag fortfarande se henne framför mig.

Frågan varför ställs fortfarande många gånger om dagen samtidigt som alla bilder och minnen finns i tankarna ständigt. Saknar henne så mycket. Man frågar sig hur livet skulle se ut idag om Evelina hade fått finnas hos oss här och nu……skulle man le och skratta hjärtligt och för en gångs skull mena det?!
Ja man skulle få vara en helt lycklig mamma till tre barn och inte den som tar på sig en mask på morgonen för att gå till jobbet och sen ta av den när man kommer innan för dörren där hemma igen…..
innanför vår ytterdörr finns den bittra verkligheten varje dag……….

Många vänner och andra som kände Evelina fanns på hennes begravning för att få ta ett sista farväl.
Det är vi mycket glada för, och det bär vi med oss genom livet att Evelina var en sådan omtyckt liten tjej som satte spår i varje hjärta hos personer mötte…..

                                          Till minne av en liten hjältinna som finns i våra hjärtan


1 kommentar:

  1. Vet inte om du läser det här, men det slet tag i hjärtat på mig bara av att läsa rubriken på inlägget, Att förlora sitt barn är hemskt. Jag har inga barn själv men mina djur har varit som mina barn...
    skickar en extra tanke till dig och din familj även om jag inte känner er.
    KRAM! <3

    SvaraRadera