fredag 21 augusti 2009

Hemkomsten

Så var vår resa slut och man är hemma igen i vardagen med sorg och saknad igen.Den fanns även där men på ett annat sättmen det är alltid så tungt att komma hem när man varit borta från Evelina ett tag,känns lite som svek.Men Vi kan inte annat än säga att det känns som om vi gjorde rätt som åkte iväg med barnen.
Vi har varit tillsammans och solat och badat och faktiskt skrattat tillsammans.
Det va nästan alltid Evelina som roade vår familj innan och kunde få alla att skratta. Väl framme på hotellet och uppe i vår lägenhet utbrister Emelie i en komentar : detta kan inte vara vårat rum för vi har en egen pool!!??
Jo faktiskt så va det att vi hade en egen pool på vår terass och det hade F bokat som en överraskning till barnen för han visste det skulle uppskattas av dom.Jag tyckte först det va ganska onödigt,men får erkänna att han hade rätt. Där blev både morgon dopp och kvällsdopp,väldigt uppskattat. Allt har varit toppen ,hotellet och vädret och shoppingen kunde inte vara bättre.Maten lyckades vi pricka in i dom flesta fallen men en å annan mat rätt som inte va så god fick vi också smaka på.
Emelie hittade första dagen nere på stranden en grå spräcklig sten som va formad som ett hjärta precis så som Evelina ritade dom.Helt fantastiskt kändes det.Evelina sa alltid att hon inte kunde göra så fina hjärtan och hon tränade på det ofta.Vad hon inte visste va att hon bar på det finaste hjärta man kan ha.Sten hjärtat som Emelie hittade och hon ska ge till Evelina

En vecka går som sagt fort,men vi alla längtade lite hem ändå.Emelie och Joacim har varit tillsammans,badat,diskuterat lite mm det har dom inte gjort på väldigt länge det va fint att se. Så det har varit possitivt för oss alla och känns bra. Tyvärr så pratar vi inte så mycket om Evelina tillsammans,antagligen för att vi alla blir ledsna och tycker det känns väldigt jobbigt men alla tänker nog desto mer. Jag stänger det inom mig när jag är med andra och låter det komma ut när jag är ensam,för det är så jobbigt och vara ledsen inför andra även om alla förstår och vet varför man gråter.
Jag blev så väldigt rörd och varm om hjärtat ikväll när vi va hos Evelina.Där fanns massor av blommor och flera ljus som lyste så fint hos henne.Tack snälla alla ni!!!
Det är så många som bryr sig om och tycker om henne och man kunde ju inte annat med denna underbara lilla goa flicka.
När vi satt uppe bland molnen så kändes det som om man va närmare Evelinas hem än man gör nere på jorden.Man tittar ut genom fönstret och letar bland alla molnen för att kanske kanske man ska få se sin dotter igen.

7 kommentarer:

 1. Det är er verkligen väl förunnat att Ni har haft en härlig resa tillsammans!!! En pool till barnen är en fullträff.
  Tänd ett ljus till Evelina från oss.
  Kramar från oss alla.

  SvaraRadera
 2. Bra att ni haft en fantastisk resa tillsammans, och hjärtat "från" Evelina......ja vad säger man......Nu när ni är hemma igen väntar den kämpiga vardagen, det gäller att ta tillvara på varje stund av gemenskap i familjen. Tycker mig märka att du kan tänka på Evelina i den ljusa fina himlen och inte bara i den mörka jorden - ett gott tecken......

  Styrkekramar Agneta

  SvaraRadera
 3. Så fint att resan blev bra och att Evelina var med er i form av hjärtstenen..!
  Varm kram från en annan Evelinamamma (all 2001-2004)

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att höra att Ni alla haft det bra på resan. Har tänkt så på er & hur det skulle kännas att göra resan utan Evelina. Men ni ser även där va eran prinsessa med er (stenen). Visst är det skönt?!
  Kramar

  Mia

  SvaraRadera
 5. Hej familjen
  Skönt att ni har haft en skön semester.Sol och bad och rolig skön tid tillsammans.
  Ha det nu bra...o kämpa på
  Många kramar Therese

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att ni kunde koppla av och hitta tillbaka till skrattet igen.

  Varma hälsningar från fam. Dahl i Växjö

  SvaraRadera
 7. Pool, ja de e kul och ha med allt plaskande och simmande... Tänd ett ljus från alla 8 i familjen Edengrand till Evelina.

  SvaraRadera