onsdag 12 augusti 2009

Imorgon är vi närmare än på länge....


Evelina och Joacim på Cypern-07

Saknar vår prinsessa så oerhört mycket,tänker på henne var sekund.Hon hade älskat att vi skulle resa bort och hjälp till att packa ner sina kläder.Hon pratade ofta om när vi va på Cypern Sommaren-07 och hon lekte och badade som villken glad unge som helst.Hon ville åka dit igen sa hon.
Jag vill tro att hon följer med oss när vi reser imorgon och att hon vinkar till oss uppe bland molnen,för imorgon är vi närmare henne än vi troligen kommer att få va på väldigt länge. Va vid graven ikväll och tände några ljus och lämnade lite blommor.Mormor hade skickat ett blombud med blommor från henne för hon bor ju inte så nära.Jag hoppas, tror och ganska säkert vet att alla våra vänner kommer att se till att Evelina har ljus som brinner i mörkret om kvällarna,för hon är ju bara 4 år och ska inte behöva ligga där i mörkret.

Jag vill passa på att tacka Agneta för dom fina silver änglarna vi fick,dom värmde.
Vill även tacka Evelinas dagis fröknar för det underbara sorgsna brevet ni skrev till oss.
Jag vet att hon va så omtyckt av alla,hon spred glädje omkring sig.Ni sa alltid att om Evelina inte sjöng och va glad så va hon på väg att bli sjuk,det märktes så tydligt på henne när något va fel.Jag minns sista dagen jag hämtade henne på dagis och ni berättade att hon suttit och somnat ute när alla barnen lekte,hon orkade inte.
Det va väl då cancer helvetet började ge sig tillkänna på riktigt fast vi visste ju inget.Ni skrev " tack för att ni fick låna vår flicka" Det fick ni så gärna,vi är så glada för att ni va hennes fröknar,hon älskade er och kompisarna( speciellt prins Emil vet jag.) Tack även alla kända och okända vänner för att ni finns för oss,utan er går det ej.

Jag pratade med Evelina ikväll vid graven och förklarade att vi skulle åka iväg.Jag vet att hon blev ledsen över att höra det för hon vill ju följa med.Jag sa att hon Alltid är med oss.Förklarade att detta är nått vi måste göra för att försöka bli en familj igen..........

10 kommentarer:

 1. Hej vännen klart vi ser till att där är tänt hos Evelina på kvällarna det är vi många som gör ha nu en skön sem så ses vi snart många styrke kramar Annika Lasse Frida

  SvaraRadera
 2. Tänker på er så ofta! Läser era inlägg, blir ledsen, vill skriva något men tappar orden.

  Jag hoppas att resan blir bra. Är säker på att Evelina är med er på något sätt.

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Hej
  Hoppas ni får en underbar resa,mycket sol och bad och framförallt tid tillsammans.
  Tänker på er...
  Ta hand om er
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hej! Visst hör Evelina er när ni pratar med henne. Ha nu en riktig trevlig semester med sol och bad.... Det kan ni behöva. Många kramar...

  SvaraRadera
 5. Har bara smygtittat lite i er fina blogg- vågar inte riktigt läsa med tanke på vad vi har framför oss.
  Önskar er en fin resa.
  Anna, mamma till Gustav.

  SvaraRadera
 6. Hej Evelinas underbara familj.
  Hoppas att Ni alla får det så bra som möjligt nu när ni reser. Har tänkt så mycket på er. När när vi va på min morbrors begravning förra veckan hade jag inte bara honom i tankarna utan lilla Evelina med. Det va som om allt blev lite mycket rent känslomässigt. Sola, bada & ha det så skönt nu för det hade Evelina velat. Eller hur?
  Ni finna i våra hjärtan.
  Kramar Mia,Mange,Felle,Emilia & Julia

  SvaraRadera
 7. Livet är så fruktansvärt orättvist! Jag tänker på er.

  Lisa, mamma till hjärtebarnet Vera

  SvaraRadera
 8. Ha en trevlig resa, jag tänker på er varje dag.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Hoppas ni får en fin resa, tror er flicka är med er var ni än är.. Hoppas solen kan värma era själar litegrann och ge er styrka!
  Kram från Isa (med Evelina i hjärtat ALL 2001-2004)

  SvaraRadera
 10. Sol o värme är alltid bra för själen, det sprider på något vis glädje i kroppen. Det är ni värda efter er knaggliga livsresa....
  En semesterresa där ni, precis som du skriver, behöver vara en familj igen. Jag vet att ni är en "ny" familj och behöver säkert tid på er att lära känna varandra igen. Evelina har ni med er som en enorm styrka och erfarenhet, alla efter ert eget behov.

  Många kramar Agneta

  SvaraRadera