lördag 26 december 2009

Julen närmar sig sitt slut


Ja då va den snart över,julen som jag fruktade så mycket men blev ändå trots allt ganska julig. Lille julafton va jag och barnen uppe hos mamma i Knäred och träffade min lillebror Jonas och hans familj.Vi shoppade dom sista julklapparna på Eurostop i Halmstad på tisdagen och körde till Knäred i snö kaos på kvällen.
Julafton firade vi ute i öllsjö hos farmor och farfar och med Fagges syskon med familjer. Julmaten va den samma som alltid och även klapp ut delningen. men det som inte va som det brukade va ju att vår fina flicka inte var med oss och skrattade av förtjusning som hennes kusiner Anton och Alva fick göra när dom öppnade sina julklappar,och det är ju precis så det ska vara för barnen. På Julafton va vi uppe hos Evelina en stund och tände ljus och lämnade en krans med blommor och en liten julklapp bestående av en liten My little pony häst.Förra Julafton va vi på avd 64 i Lund och då trodde man att nästa jul skulle vi i alla fall fira hemma alla tillsammans.Men livet kan verkligen förrändras i en hast och kastas om till ett helvete.När man tror att det inte kan bli värre så blir det bara den värsta mardröm man kan tänka sig. ....
Nu är snart året slut och det har varit det värsta året sen jag föddes. I våras fanns det så mycket hopp om att vi skulle vara tillsammans resten av våra liv,men det blev ju inte så. Man trodde då att ens liv va slut,men med familjen och goa vänners hjälp så sitter man här idag och jag vet egentligen inte villket som är bäst.Att leva med denna saknad dagligen tar sakta livs glädjen ur en och man är mest till en pina för familjen när man inte kan vara glad utan sur och deppig jämt.

Evelinas minnesfond på bloggen bara ökar och ökar och det känns fantastisk att det finns så många människor som har ett så gott hjärta och vill hjälpa cancer drabbade barn till ett friskare liv,tack alla ni.
Läser om dom andra barnen som va på avd 64 samtidigt med Evelina,men som fortfarande är i behandling.Vill säga till alla er att mina tankar går ofta till er och ni är riktiga kämpar som tar er igenom allt vad cancer innebär.jag hoppas att ni har kunnat ha en trevlig jul hemma tillsammans med era familjer och fått vara pigga,(jag vet hur dåligt ni kan må av behandlingen).
Jag viskade i Evelinas öra och höll hennes hand (när hon låg på Biva) att hon inte fick ge upp utan att hon måste kämpa.Jag vill bara att ni ska veta att hon kämpade. Hon kämpade allt vad hon kunde,men till slut orkade hon inte utan släppte taget.
Hon är en riktig kämpe,en äkta hjälte och den finaste prinsessan som fanns...R.I.P

8 kommentarer:

 1. Sebastian o Elizabeth26 december 2009 20:18

  Älskade Cilla o Fagge !!
  ni ska veta hur mycket vi tänker på er var dag ...
  All styrka till er o barnen , önskar er god fortsättning o att 2010 ska bli lite lättare för er .....

  SvaraRadera
 2. Mina varmaste kramar till er, följer bloggen läser om er. Ni har varit med om det värsta som kan hända en förälder: att mista ett barn.Jag önskar er ett bättre nytt år. Ni får ta en dag i taget förhoppningsvis blir det lite lättare,men det tar sin tid.
  Kramar till er från Barbro i Gävle

  SvaraRadera
 3. En stor kram till er!
  Min kära mamma bytte ut morgonklappen från julstrumpor till Evelinaänglar till alla tjejer i släkten... Vilket jag tyckte var SUPER!
  Tänker på er!
  Kram från en numera ägare till en underbart fin Evelinaängel

  SvaraRadera
 4. En god fortsättning vill jag önska er, jag tänker på er fina flicka(som ni så rörande uttrycker det), och jag förgrymmar er otur o hygienbrister under Evelinas sjukdomsförlopp. Det e fruktansvärt. Er insamling är oerhört mäktig o en fantastisk sak o göra hälsar Lars))Kristianstad!

  SvaraRadera
 5. GOD FORTSÄTTNING PÅ ER önskar Milla Milou Heléne o Thomas. Vi har tänkt och tänker på er i juletid. Jag minns så väl hur glada ni blev före jul förra året efter besked om att behandlingen till slut hade hjälpt. Och själva fick vi besked att vi kunde åka hem dagen före julafton, trots en envis blodförgiftning som Milla hade. Man har verkligen ännu inte bearbetat allt man varit med om ännu. Hoppas att ni får en fin nyårshelg och vi önskar er allt gott inför 2010.

  SvaraRadera
 6. Många styrketankar och kramar till er inför 2010...
  Agneta

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag är att ni skriver här i bloggen här hur ni har det & tänker.Jag/Vi tänker så på er & då känns det skönt att kunna läsa här. Underbart!!!
  Hoppas att 2010 blir ett lite bättre år för er men Evelina kommer alltid att finnas i era tankar & hjärta.
  Jättekrama till ER hela familjen
  Mia & Mange Barnen

  SvaraRadera
 8. Ja vad skriver man egentligen, ingen kan föreställa sig vad ni går igenom i er vardag, sorgen o smärtan ni måste genomlida.fyfan säger jag. Er insamling är mäktig, Sveriges största hörde jag från en jobbarkompis, kampen mot ondskan dom orden har aldrig varit mer träffande. Tunga kramar till er i familjen, hälsar Anders med familj-

  SvaraRadera