fredag 31 december 2010

Gott Nytt år


Ännu ett år har paserat, och vilket år sen !! Ett år i stor sorg och smärta,enorm saknad efter vår lilla flicka som fattas oss oerhört.
Känner inte att vi direkt har kommit någon vart med sorgen och saknaden utan att det står ganska stilla och det är smärtsamma dagar vi går igenom.
Tankarna på Evelina kommer varje dag någon gång,ibland starkare än vissa dagar.

Vi paserade årsdagen av Evelinas bortgång den 9 maj. En dag som va tung och med mycket starka känslor. Sen var det begravningdagen som kom och ännu mer smärta som byggdes på. Vi tog oss igenom det med hjälp av fina stöttande vänner och familj som ständigt har funnits vid vår sida.
Evelinas födelsedag den 6 september...hon skulle fyllt 6år och vara en skol tjej...

Sen va det seansen med Terry Evans. Så här i efterhand kan jag säga att jag fick en helt ny starkare syn på andevärlden och våra änglar. Sen mötet med Evelina genom Terry , har det på något vis lagt sig ett lugn i kroppen och tankarna. Jag vet att Evelina finns någon annanstans och att En dag kommer vi att få mötas igen. Och jag ljuger inte när jag säger att jag längtar av hela mitt hjärta tills den dagen är här.

Nu har julen också paserat förbi och idag är det sista dagen på 2010.
Man undrara i bland hur det kan ha gått så fort,tiden ,dagarna. året ??
Allt är så färskt i minnet och det känns på ett sätt som om det hände just nu, för smärtan är den samma.. Men sen känns det som det va jätte länge sedan hon satt i mitt knä och vi kelade och pratade..det känns som länge sen vi sågs.

Vill önska alla vänner och blogg läsare ett riktigt Gott Nytt År med hopp om ett bättre 2011........

Ta hand om varandra, och framför allt ta hand om era barn och njut av dom. Lev som om varje dag va den sista, för man vet aldrig vad som står skrivet i stjärnorna .....

5 kommentarer:

 1. Tänker på er som måste gå igenom alla högtider utan eran prinsessa. Det är ju inte så det ska vara.
  Stor KRAM!
  och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. vad vore livet utan vänner som stöttar, nu när livet är tungt.Utan dom hade det inte gått. Önskar er ett bättre 2011 än 2010. God fortsättning på det nya året. Kramar

  SvaraRadera
 3. Vill bara ge er några kramar...

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år, jag tänker ofta på er, kram Linda

  SvaraRadera
 5. Går dessa Änglasmycken att få tag på fortfarande?
  Läste om er i en gammal tidning idag på sjukhuset och skulle så jättegärna vilja köpa dessa fina smyckena!
  All kärlek till Er!!!!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera