måndag 23 maj 2011

Joacim 19 år


Idag fyller vår lille kille 19 år...... Helt otroligt vad tiden rullar på och själv har man också blivit äldre,fast det syns knappt.
En dag som denna skulle vi gärna ha velat fira med både tårta och kalas, men allt sånt är betydelselöst på något sätt för oss alla som är kvar här. Visst firar vi men inte på det sättet man skulle vilja, den äkta glädjen lyser fortfarande med sin frånvaro.
Vi är så glada att vår först födde har blivit så här gammal och blivit ganska vuxen och livet leker än så länge, men snart börjar allvaret med jobb och allt vad det innebär...
Vi åkte in till stan och avnjöt en god middag på resturang O`learys och man blev både mätt och trött efteråt........men sen fick det ändå bli en halv timmes promenad i skogen med hunden och där var så frid fullt och skönt nu i kväll.
Vi har ju precis av verkat en konfirmation och om 3 veckor är det dax för studenten så vi tyckte det räckte med att fira det i år.
Annars går dagarna på av sig själv, fast det blåser ganska mycket mot vind här hemma just nu..men vi hoppas att det snart kommer lite bättre tider för oss.

Kram och Grattis till Joacim..Vi älskar dig/ Mamma,Pappa, Emelie & Evelina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar