söndag 26 februari 2012

Ang Bilder på Änglarna

Denna bloggen startades i syftet att våra nära och kära skulle kunna följa Evelinas kamp mot Leukemin utan att behöva ringa oss dagligen på sjukhuset. Och det fungerade ju bra. Som ni ni säkert förstår när ni läst bloggen så förlorade Evelina och vi den kampen.

Evelinas mormor kom igång med att börja tillverka en Ängel som sen blev kallad Evelina-ängeln och det började rulla in massor med pengar till Barncancerforskningen och i dag är Evelinas insamling den största av dom.
Hennes Änglar blev väldigt omtyckta och folk ringde från landet runt för att köpa.

Problemet har just varit hur vi ska få ut reklamen på dom då jag inte är jättehaj på datorer, men måttligt så jag har bara lagt ut en del bilder som exempel på vad man kan få.

Det går alltid jätte bra att ringa till min mamma Rose-Marie Juhlin 0702-451002 el 0430-50620. För henne kan du tala om vad du vill ha eller förklara och mamma skickar. Priset på alla stora vanliga Änglar är 100:- och på den nya mamma/barn Ängeln 125:-,
sen finns där ännu mindre som man t ex kan ha i armband eller till barn som kostar 50 :-

Änglarna finns i de flesta färger och former så man brukar kunna få vad man vill, så gör ett försök och slå en signal så hppas jag det löser sig för alla oavsett om du bor i Sverige eller Finland.

Jag ska försöka ta mig tid och försöka lägga ut lite bättre bilder men tid och ork måste falla på plats.
Det har snart gått 3 år sedan vår fina Evelina lämnade oss.....men sorgen, smärtan, tankarna och längtan biter sig fast i oss och varje dag är fortfarande en kamp mot skuld känslor, saknaden, och den svåraste frågan Varför....??

Tack för att ni hör av er med era tankar och frågor och även stärkande ord....vi uppskattar allt.

Ta hand om er alla


ps Kellys familys låt får man aldrig nog av den är så underbar och går in i hjärtat ds

5 kommentarer:

 1. Hoppas att ni ska fnna kraft och glädje igen. Det är svårt jag vet. Men sakta kan det nog bli bättre!
  Stor kram till er från isa mamma till evelina 01-04

  SvaraRadera
 2. Hej.Hamnade på eran sida av en slump....såå fin den är!! Blev helt tagen av att läsa om allt!! O Änglarna,helt fantastiskt!!!
  Jag vill/kan hjälpa er o länka er från min blogg-sida om ni själva vill??
  Detta känns så bra att hjälpa till med,och kan skriva ett litet inlägg om det så syns det ännu mer! Min adress är www.nogg.se/lillalotta
  Titta gärna in på min sida o skriv till mej om det är så att jag får hjälpa till...1000 kramar Lotta.

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Tusen tack för att ni svarade o för att jag får länka sidan på min blogg!!
  Känns alltid bra att hjälpa till,kanske.
  Länken e klar,lägger även snart in ett inlägg om er kamp o historia lite kort så får vi hoppas att jag kanske kan hjälpa till lite!!!! Återkom gärna till mej ngn gång om ni vill!!! Tusen kramar återigen/Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej igen.Glömde säga till er att jag gärna vill att ni kikar in till mej o skriver en liten kommentar om ni tycker att det är okej det jag skriver i mitt lilla inlägg om er o Evelina!!!!Vad ni tycker.
  O tack för tatueringskommentaren oxå,blev faktiskt lite inspirerad ang den personliga namnteckningen,verkligen unik o personlig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej hej,ville bara önska er en Glad Påsk!!!!
  Hoppas det blir en bra helg.....
  100 tankar till er,kram Lotta

  SvaraRadera