torsdag 9 februari 2012

NYHET! Mamma -barn- ängel

Vår lilla fina älskade Evelina är vår underbara ängel

En Ängel kan betyda mycket: den kan hedra någons minne och visa sorgen och saknaden. Den kan också ge oss styrka och kraft att ta oss igenom ännu en dag..

En Ängel står också för Kärleken till någon.........

Så gör någon nära och kär glad...köp en ängel idag och tänk på att pengarna (förutom det till materialet) går till att hjälpa cancersjuka barn till att bli friska och botade.
Vår Gustav övervakar sina änglar

Tack alla ni som hjälp till att köpa våra Änglar, ni kan vara stolta över er själva, för att ni hjälper till att rädda liv...ett barns liv.
Vi är själva så stolta över att kunna visa upp den största insamlingen till Barncancerforskningen som är igång just nu , men utan er hade det inte varit möjligt. Vår högsta önskan är så klart att Evelina skulle kunna få vara med oss och kunnat bli botad...men vi vet att det tyvärr är helt osannolikt att det skulle kunna bli så. men det är helt sannolikt att vi räddar liv, genom att bidra till forskningen och att alla barn ska kunna få växa upp med sina familjer, gå i skolan, leka och träffa första kärleken......Det är det vi kämpar för.....LÅT ALLA BARN FÅ LEVA !!!

5 kommentarer:

 1. Var kan man köpa de fina änglarna? Finns de i någon affär i Kristianstad?

  Hälsningar
  Jennie - en bloggläsare

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jag är intresserad av en sådan vacker ängel som evelinas mormor gör. Men det finns ju inga riktiga bilder på alla som finns att välja mellan, så man ser ordentligt vilken man vill ha. Sedan får man ju inte reda på pris eller något. Eller hur mycket frakt det blir när ängeln skickas hem till mig. Det hade varit mycket roligt och jag skulle bli väldigt tacksam om ni kunde visa ordentliga bilder på änglarna som finns och sen skriva vad det kostar och hur lång tid det tar innan man får den.
  Tack snälla på förhand!
  Ha det så bra och sköt om er!

  SvaraRadera
 3. Jättefina änglar som jag skulle vilja ge till mina barn i gåva och samtidigt stödja så gott man kan. Pris info hade varit kanon.
  Mvh Jessica

  SvaraRadera
 4. Det är fantastiskt så mycket pengar ni fått in på insamlingen. Vilken bra idé med mamma-barn ängel. Hoppas allt är okej med er. Jag tänker ofta på er. Kramar i massor
  Gertie

  SvaraRadera
 5. Ja jag vill oxxå köpa en ängel! Har gråtit mej igenom en timmes läsande på din blogg! All heder å värme till er som kämpar å fortfarande vill!!!!!/ filippa

  SvaraRadera