tisdag 16 juni 2009

Till Bergkvara utan Evelina


EVELINA I BERGKVARA ALLTID SÅ GLAD
Idag har det varit ännu en dag utan Evelina.Man går mest rundor och gör ingenting.
Vi har hela familjen varit på Fenix idag och pratat med psykologer.
Man drar hela tiden upp det som har varit och alla tankar om hur det är nu.
Jobbigt men känns skönt att rensa ut lite.Har börjat få sömn problem igen man vaknar hela tiden på natten.Man är ständigt trött fast man inte gör något speciellt.
Igår när vi gick vår skogs promenad med hunden så plockade vi smör blommor till Evelina.Evelina plockade alltid alla blommor som kom i hennes väg,det va bara det att hon tog aldrig med skaftet så man fick lägga dom i ett glas eller nått.Men hon ville alltid ge mig blommor och det va så gulligt av henne.Nu lämnar vi blommor till henne så ofta som möjligt och ser till att där är ljus tänt till henne.
Det är så svårt att tänka att hon ligger där i mörker och kyla,älskade flickan.
Nu ska vi köra till Bergkvara ett par dagar där vi har sommar stuga.Evelina pratade ofta om att hon ville åka dit nu sista tiden hon va hemma,ännu en sak man ångrar att vi inte gjorde.Det blir tyst och tomt utan henne men vi får minnas alla andra sommrar och gånger vi varit där.
Saknar dig hjärtat mitt.

5 kommentarer:

 1. Elisabet Roslund17 juni 2009 09:12

  Vill önska er sköna dagar i Bergkvara.
  Ta hand om varandra hela familjen.
  Det är många änglar som tar hand om Evelina i dag.
  Kram/Elisabet

  SvaraRadera
 2. Det ar valdigt sorgligt det hela!Jag tanker pa Evelina och er alla varje dag,det maste vara valdigt tomt nu efter henne!
  Rest in peace Evelina!
  Leif.

  SvaraRadera
 3. Ja alla saknar lilla Evelina , min Mellvin pratar mycket om henne ! lite rädsla ser man att han har ang döden , han kan inte riktigt förstå men han vet så väl att hon är borta , detta gör så ont att se en liten kille på 4år att redan vid denna ålder behöva sörja en vän ..
  jag hoppas att ni kan rå om varandra nu när ni är iväg ,vi är alla med er hela tiden med våra tankar i er sorg..... sänder en värmande kram från oss

  SvaraRadera
 4. Tänker så på ER en dag som denna. Midsommarafton. Jag är säker på att Evelina har en fin krans i sitt hår idag uppe i himmeln, Va på hennes grav igår. Känns så overkligt när man står där att denna lilla ängel inte är med er/oss mera.Krama Emelie från Felle.
  Bamsekramar från oss.
  Mia Mange Felle Julia Emilia

  SvaraRadera
 5. Att tänka på er och Evelina hör till vardagens alla timmar. Jag tror inte det går många stunder då jag inte skänker er en tanke. Dessa högtidstunder kräver mer av oss och vi påminns ständigt om de som inte finns bland oss längre. Det är tungt men det är också en trygg känsla, att få minnas och få känna.
  Hoppas ni kan känne lugnet i Bergkvara och njuta av tiden och av varandra....
  Kramar Mariette, Emils och Hugos mamma...

  SvaraRadera