söndag 28 juni 2009

Var postar man breven till himlen?

Till Evelina
Älskade underbar fina lilla Evelina.Jag finner inga ord för hur mycket jag saknar dig.Saknar ditt härliga skratt,dina pussar och kramar ditt fina ansikte ja hela härliga du.Jag gråter just nu och gråter allt som oftast ,försöker va stark men ju mer jag håller inne ju mer kommer ut.Jag har nog inte riktigt förståt ,än idag så känns det som om du kommer tillbaks villken dag som helst.Jag vet ju att du är död men ändå så har jag sådana konstiga tankar.Det gör så ont,jag tycker så jävla synd om mig själv fast det är dig det är mest synd om.Vad hade du gjort för att inte få leva,inte ett jävla dugg.Du föddes väl av fel föräldrar därav fick du cancer,vem vet?
Ikväll va vi på Elins 20 års fest.Du minns väl Cartnes,Johan och Cissi vi brukade träffa.Allt va mycket trevligt med god mat och vin och dans och sång och alla goda vänner va där,hela köret som du gillade.Du fattades oss men du va med oss hela kvällen vill jag att du ska veta.Jag vet så väl att du alltid blev ledsen när vi skulle göra saker utan dig.Förlåt oss,men du är alltid med oss i våra tankar och hjärtan.
Jag vill tro att du har det fint där du är med många nya vänner.En dag ses vi igen det tror jag att jag kan lova dig och allra helst lova mig själv för jag vill vara med dig igen en dag.Vi hann inte göra allt vi skulle tillsammans och jag hann inte säga allt jag ville till dig.Jag älskar dig mer än mitt eget liv,jag blir aldrig hel igen bara när vi ses.kommer du ihåg när vi läste gud som haver barnen kär i Lund varje kväll?Du blev så duktig på den.Sov gott min fina älskade Prinsessa Mamma saknar och älskar dig oändligt mycket.

6 kommentarer:

 1. vi tänker på er!

  SvaraRadera
 2. Hej Cilla, vi kom hem ifrån Lund idag. Jag tänkte på dig och Evelina när vi var där.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Kämpa på, använd din kärlek till Evelina till egen energi.....dela den med dina familjemedlemmar.....ni behöver alla varandra nu. Evelina har ni med er i era hjärtan, i era tankar och hon finns med er hela tiden, glöm inte att ge varandra uppmärksamhet......

  Tänker på er varje dag!
  /Agneta

  SvaraRadera
 4. Evelina är inte borta.....hon är bara lite längre fram på stigen.....

  SvaraRadera
 5. Elisabet Roslund29 juni 2009 22:32

  Ja, var postar man sina brev till himmelen????
  Vilket telefonnummer ringer man?????
  .......Tror inte man behöver det, våra barn finns närmare än vi kan ana, vi ska få se en dag.....Vi ses igen
  Kram/Elisabet

  SvaraRadera
 6. Tänker på er varje dag. Känner inte er men spelar ingen roll tänker på er iallafall. Ofattbart och så tragiskt att barn ska drabbas som eran fina lilla Evelina.

  Styrkekramar från en kristianstadbo

  SvaraRadera