fredag 3 juli 2009

Partille Cup och 30 grader

Vi bestämde oss i onsdags för att det nog va bra för oss att följa med våra stora barn på cup i Göteborg trots allt.Kollade om campingen va ledig och vi bokade måndag till måndag.Varmt varmt varmt.Det är 6e året i rad vi är på denna camping,jag väntade Evelina första sommaren vi va här då på Gothia Cup.Evelina har varit med alla gånger utom förra sommaren då hon va en vecka hos mormor.Saknar henne hela tiden och önskade hon fick vara med här och bada och ha kul med tjejerna.Tänker på henne men nånting får mig att tro att hon är hos mormor precis som förra året och vi hämtar henne på vägen hem.
Joacim är inte med och spelar för han fick ju körtelfeber i midsommar,men han bor med dom på skolan i alla fall.För hans lag har det gått bra 4 vunna av 5 imorgon börjar dom spela A slutspel.Emelies lag har också varit väldigt duktiga 4 vunna 1 förlust spelar också A slutspel imorgon.På Heden har det varit en ständig hetta och det gör ju inte det lättare att spela.Nu ikväll ska vi möta tjej lagets föräldrar på Lisseberg och dricka något svallkande och äta något gott och tjejerna ska ha en kul kväll på lisseberg.
Våra kära vänner Jeppsson och en Cartne kom upp igår på motorcykel och sov över till idag snällt av dom att komma hit och trevligt men tiden går så fort.
Kram till alla som finns för oss och stöttar oss på något vis

2 kommentarer:

  1. Det betyder säkert mycket för Emelie och Joacim att Ni är där tillsammans. Vi håller tummarna för att det ska gå bra i spelen. Elias lag är också och spelar.Hoppas ni kan njuta lite av stunden. Ha de finaste dagar med sol, värme och vänner!
    Kramar
    Annette

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅh vad jag är lycklig när jag hör att ni ändå kan gå vidare lite. Tankarna är verkligen hos er så ofta och hur ni har det och vad stunden talar. Orkar ni vara i solen, handla, städa, möta människor och en massa annat som normalt är självklart men som blir så jobbigt. Jag hoppas ni får det så trevlig ni kan. Kram Karin

    SvaraRadera