tisdag 14 juli 2009

minnesfulla dagar

Ja nu är beach handbollen i full gång i Åhus.Emelie har spelat 7 matcher idag och 6 vunna av dom.Imorgon har dom 4 matcher innan slut spelen börjar.Ser bra ut så här långt.Förra sommaren gick dom till final men slutade med silver plats som va kanon bra.Joacims lag börjar sina matcher imorgon men Joacim spelar ej,han får vara bänk nötare pga körtelfebern.Förra året gick dom oxå till final och slutade även dom på en silver placering villket va super bra.Vi ser gärna en repris i år igen.

Förra sommaren va såklart Evelina med på stranden och hejade fram lagen varje dag.
Hon tillhörde båda lagen och fick glatt bemötande av alla killar,tjejer och föräldrar.Jag känner på mig att hon följer handbollen i från den plats hon är,men skulle givetvis velat va med oss och vi vill ha henne här såklart.
Förra sommaren såg det ut så här när dom fotograferades efter att finalen va spelad.

Vi är hos Evelina varje dag fast det är oerhört jobbigt.
Känns så ofattbart att hon inte är här hemma hos oss.Vi va en sväng på Kiviks marknad igår,och man vill köpa alla Kitty saker man ser hon hade bara älskat det.
Vår Hello Kitty tjej är så älskad och saknad

2 kommentarer:

  1. Evelina finns i våran hjärtan, och nu sitter hon på ett moln och övervakar och tar hand om oss.
    Evelina har det bra nu, och jag tror nog att hon vill att ni ska leva vidare..
    För hon sitter ju där uppe och hjälper er med era beslut och att inget ont kommer att hända er. Lev livet för Evelinas skull...

    SvaraRadera
  2. jag håller med evelina vill ingan av oss något ont. Lev lykligt... har läst bloggen nästan varje dag men jag känner er inte så bra jag känner bara emelie men jag har inte velat kommernterat men jag säger bara lev lykligt!!!...

    SvaraRadera