onsdag 15 juli 2009

En heldag i Åhus

Klockan halv 9 imorse körde vi ner till Åhus där det har varit massor med handboll hela dagen.Emelie och tjejerna kämpade och tog sig till A semifinal mot H65 men där tyvärr blev slagna med 14-12 efter en tuff match.
Jag är säker på att Evelina har sett alla matcher och hejat på de blåe som hon alltid gjorde och hon är stolt över sin syster och alla tjejer i laget som varit så duktiga.Hon skulle även ha velat varit med och sprungit i sanden och lekt och busat som alla andra barn gjorde som va där.

Vill säga till ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR som är så fantastiskt goa och snälla som skriver så fint och värmande på bloggen.Allt ert stöd och många goda råd.Alla är vi olika och sörjer olika,men ord får man aldrig nog av.
Tack vare alla er så går vi upp varje morgon..

13 kommentarer:

 1. Hej!
  Har aldrig skrivit här men är inne och tittar till er och läser ofta. Man blir lika gripen varje gång. Tack för allt ni delar med er av. Många tårar har runnit på min kind.
  Många styrkekramar Maria.S

  SvaraRadera
 2. Hej Cilla med familj ni ska veta att vi tänker på lilla Evelina och er hela tiden! Det är så skönt att läsa att ni orkar vara ute bland folk fast vi alla vet att ni har det jätte jobbigt.. Mnga styrkekramar till er från Annika , Lasse , Frida

  SvaraRadera
 3. Det var bra kämpat av Emelie och hennes lag! Grattis! Hoppas ni alla fick en härlig dag tillsammans. Det är ju så härligt att vara med på beachhandboll på den fina stranden i Åhus.
  Kramelikram
  Annette

  SvaraRadera
 4. Hej Cilla med familj!!!!
  Läser din fina o gripande blogg......det ni har o går igenom måste va det mest jävulska som kan hända...många tårar har runnit ner för min kind....så gripande!!!!Har själv en grabb som blir 5 i år.....
  Evelina finns med er överallt....(är jag säker på)
  Jag brukar tänka"hur fan tar man sig igenom nått sådant här"..men jag förstår ju att det måste gå!!
  tror er lilla evelian vakar över er hela tiden!!!!Styrke kramar från mig!!!!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har följt er blogg väldigt länge nu och jag gråter nästan varje gång jag läser. Vill bara att ni ska veta hur starka ni är, det är ingen som kan förstå er känsla, man vet bara att man blir imponerad av hur ni orkar vara med era andra barn i Åhus. NI ÄR STARKA!!
  Många kramar från mig

  SvaraRadera
 6. Du tackar för att alla skriver så fint hos er och vad annat kan man göra!?
  Vi har också varit på beachhandbollen både i går och i förrgår för att se sonen spela och vi gick förbi när Emelies lag spelade flera gånger. Duktiga tjejer!
  Har ingen aning om hur du ser ut så jag vet inte, vi kanske sågs? (Emelie har jag ju sett i skolan flera gånger så henne känner jag igen)
  Säkerligen såg Evelina alla matcherna och hon höll nog sina tummar på sitt sätt.
  Att man sörjer på olika sätt år så sant så. Det går inte att se utanpå hur mycket eller om en människa sörjer. Man sörjer inte bara med tårar så klart. Sen är det ju så att den där sorgen går i vågor, tar sig olika uttryck i olika perioder.

  Hälsningar Marina

  SvaraRadera
 7. Hej !
  jag beundrar er verkligen att ni orkar , finns inte en dag utan att vi tänker på er ..... sänder er massor av styrkekramar / från Sebastian Elizabeth

  SvaraRadera
 8. Hej
  Vill bara skriva en rad och säga att ni finns i mina tankar. Vet hur ni har det just nu. Vet hur det känns att vara på ett stormande hav av känslor; sorg, ilska, tomhet... Ibland kastas man upp på land och får en stund att andas för att sedan slungas ut på de svarta vattnen igen... Det är så obarmhärtigt att förlora ett älskat barn...
  Att träffa andra i samma situation, i verkliga livet eller på bloggar kan vara en stor tröst, hjälpte mig oerhört. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan alla tröstande ord jag fick den vägen.

  Vilken stark berättelse du skrev om Evelinas sista timmar. Det är helt ofattbart... Känner igen dina tankar om att hade man vetat, skulle man hållt sitt barn mer, sagt mer osv. Men jag vet att ni gjorde allt som stod i er makt för er dotter och hon visste att ni var där!
  Tillåt er känna det ni känner, man känner sig så maktlös och det är klart att man funderar på om allt gjordes rätt, om inget mer fanns att göra. Man får fundera så och älta om igen. Det är en bearbetning.
  Jag önskar er all kraft att orka vidare!
  Varmaste kramen Isa med en annan Evelina i hjärtat (leukemi- ALL 2001-2004)

  SvaraRadera
 9. Underbart att läsa att ni har varit i Åhus en heldag!! Jag blir glad och får ännu ett bevis på att ni är en fantastisk familj. Precis som du själv beskriver det så var Evelina med er hela dagen på sitt sätt. Kämpa vidare!

  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 10. Jag hittade hit genom Alfons mammas blogg.. Jag har precis suttit i timmar och läst ifrån början till slut.. Jag har gråtit hejdlöst. Det gör så ont i mig och jag önskar så att jag kunde ge er tillbaka er fina prinsessa. Styrkekramar ifrån Maria, Göteborg

  SvaraRadera
 11. Vi tänker så på er och fina Evelina! Det är så ofattbart att det ínte finns ord. Någon har sagt att tårar det är priset vi får betala för kärlek - tänk vad mycket kärlek det finns då för många tårar blir det.
  Kram till hela er familj
  Maria, Fredrik, Elin, Elsa och Erik

  SvaraRadera
 12. Hej Cilla med hela goa familj. Klart eran lilla prinsessa kan se allt ni gör & säger. Det tror jag iallafall. Jag hoppas att min lilla Albin kan följa oss där uppe. Känns bäst att tänka så. Jag blev så himla glad att möta er igen nu på handbollen i Åhus. Tänker så på ER. Igår grät jag mig igenom hela dagen. Min morbror gick bort i en hjärntumör. Uch!!! Som Emilia sa:- Mamma varför dör alla? Vad svarar man?! Så sant så men man vill inte att det sker tidigt. Jag kan inget mer än hålla med dem som skriver att NI alla är så starka.Evelina har helt klart fått rätt föräldrar & om ni ser våran stjärna så ska ni se att den blinkar lite.Emilia tror att det är Evelina som pratar med oss alla då.
  Bamse kramar Mia & Mange m familj

  SvaraRadera
 13. Tänker på er .

  Kram Catharina, Jennifer och Rebecca

  SvaraRadera