tisdag 3 november 2009

En kväll med Andarna

Ikväll har jag och fina vännen Cissi varit på seans i Broby. Det var Marit Månfalk som va andarnas talare i kväll och jag fick fullt förtroende för henne och denna magi eller vad man ska kalla det. Jag har alltid trott att det finns något efter livet på jorden och ikväll stärktes den tron.
Evelina trädde inte fram men jag förstår henne och väntar tills hon är redo för det,och jag också ska vara mer redo.
Jag åkte dit full i förväntan,nyfiken het och en liten rädsla. Det va ca 50 personer där ikväll och hon började tala till var och en,inte till alla men endel.Cissi fick kontakt med en faster och det stämde allt hon sa och hon kände igen beskrivningen av henne,alla dom andra hon talade med kände också igen det som sades.
Efteråt så blev det lite fika och Marit satte sig hos oss och vi pratade lite.Cissi sa att hon mest va här ikväll för min skull och inte sin egen del.Marit såg lite underlig ut och frågade mig lite om det va länge sedan den personen jag sökte lämnade jorde livet.Jag sa ju då att det va ett halvt år sedan och hon sa då att hennes pappa gått bort för ett halvår sedan och att han inte hade visat sig än utan att det tar lite tid.Hon började sen prata om att det alltid va jobbigt när man skulle ha kontakt med yngre människor allra helst barn sa hon och tittade lite extra på mig,kände hon nått???Om personen har varit sjuk och fått mycket morfin och andra starka läkemedel så tog det längre tid för att det måste gå ur själen för det blokerar eller nått sånt.Och om man har stor sorg och tänker mycket på personen man vill ha kontakt med så blokerar man även då anden att ta sig igenom.Jag är helt nöjd med mina nya upplevelser i kväll och är säker på att jag någon gång kommer att få kontakt med Evelina.Alla som tvekar om ett liv efter döden eller något liknade kan jag varmt rekomender att gå på en seans,tron stärks och man får ett slags lugn inom sig. Jag tänker försöka igen om ett halv år tror jag.
Fick idag ännu en fin dikt som jag måste låta er läsa,denna gången va det Cissi som tänkte på mig när hon såg den och den är verkligen fin och värmer.

Brevet från himlen till min älskade mamma

Nu är jag här i himlen och tittar ner på dig,
jag vet och jag känner,hur du saknar mig.
Jag känner av din stora smärta,
som du för alltid har i ditt hjärta.

Jag kom ner till jorden ett litet tag,
detta va en skriven lag.
Min tid på jorden blev inte lång,
jag skulle tillbaka till himlen, nästa på en gång.

Ett lån till dig jag bara var,
och jag kunde inte så länge stanna kvar.
För jag var en gammal själ,
och detta kände du mamma,så väl.

Älskade mamma när du känner en kärleksfull vind,
är det jag som smeker din tårfyllda kind.
När du känner saknad och sorg i ditt bröst,
är det jag som finns bredvid dig och ger dig tröst.

När jag står vid din sida ibland,
känner jag vårt starka kärleks band.
Då längtar jag också efter dig,
precis så starkt som du längtar efter mig.

Men varje gång du stilla viskar mitt namn,
känn hur jag kärleksfullt tar dig i min famn.
Känn hur jag ger dig av all min styrka,
och vet att du är den mamman jag alltid ska dyrka.

Älskade mamma,jag ber dig,lev ditt liv fullt ut,
tills den dagen ditt liv tar slut.
För då min älskade mamma och vän
ska du och jag åter mötas igen.

skriven av Marcus Mamma
Marie-anne Thörnström den 21-4-2003

Eller hur visst va den bara för underbar och den är även skriven för alla underbara pappor slår jag vad.
Älskar dig Evelina prinsessan/Mamma

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag är intresserad av att köpa någon av dom fina änglarna som du visat på bloggen för att ha tillsammans med mitt HOPEhalsband. Hur kan man titta på dom och beställa och vad kostar dom?

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Hej på er. Jag läste nyss artikeln om er på Kristianstadbladet på nätet. Det var en jättefin artikel, ett bevis för att Evelina lever vidare här hos oss, genom er imponerande insamling. Och jag bara ryser när du berättar om hur du minns att du höll om Evelina med badhanduken.... Livet har tvära kast som är helt obegripliga. Från glädje till stor sorg på bara ett par dagar.. Jag tror det är ett klokt val att försöka hitta en förklaring på ett andligt plan, som du försöker genom att gå på seans. Jag tro att det kan ge åtminstone en tröst om ni får veta att Evelina har det bra. Och det i sin tur, gynnar nog alla, inklusive Evelina.
  Stor kram till er
  från Heléne, mamma till Milla och Milou.

  PS Milla har det fortsatt bra, hon är frisk, och vi bara håller alla tummar att det så förblir och tar hand om livet extra mycket. DS.

  SvaraRadera
 3. Hej, verkligen en fin o gripande artikel i tidningen. A.N!

  SvaraRadera