söndag 31 januari 2010

Idag firar vi Emelie


Då har vi firat Emelies 14 års dag idag,inte klokt va tiden går och så stor hon har blivit.Det va första gången vi alla va samlade sen Evelinas begravning och hon fattades oss.Kusinerna Alva och Aom lekte på Evelinas rum och skrattade och hade roligt.Det känns verkligen i hjärtat och det är svårt att veta hur man ska låta dom leka där eller inte.Jag vet att Evelina är med dom på rummet och är säkert ledsen över att inte finnas med på riktigt men samtidigt tror jag hon tycker det är super kul att dom är där inne och leker med hennes saker.Det är 9 månader sedan det hördes barn skratt och stoj från det rummet men det känns ändå skönt att få höra det ibland. Emelie fick pengar som hon ska spara till en ny mobil (fast hon egentligen inte behöver nån ny tycker vi)och kläder,parfym,och smycke sånt som 14 åringar vill ha tror jag.Hon fyller inte förräns på tisdag så då ska vi fira henne själva med lite paket och god mat.

Tänker endel på en pojke och hans familj som jag följer på bloggen,dom har en väldigt kämpig tid nu och tyvärr finns det inte mer hjälp att ge honom.Jag tänker på att få ett besked som dom fick "att dom har gjort allt dom kan och det finns ingen hjälp utan bara att vänta på att sitt barn ska gå bort" eller att mista sitt barn på det sätt vi gjorde.Nej inget sätt är självklart rätt men undrar om jag hade klarat att veta att hon inte skulle få mer hjälp utan vi skulle missta henne eller tro att nu får hon all hjälp med transplantation strålning och cellgifter nu ska hon botas men så tar det bara några timmar så är hon allvarligt mycket sjukare!!!?? Vi hann inte ta något riktigt farväl och förbereda henne på att hon skulle lämna oss det kanske är en nackdel och nu en ständig plåga.
Kände nu att inlägget inte blev som jag menade riktigt men kan inte säga med ord vad jag känner och menar riktigt...............................
Vill passa på att tack min vän Shukrie som jag jobbade med när jag jobbade dag( för 2år sedan) och som jag mötte på parkeringen i fredags morse och vi kramades och hon beklagade och gav mig så mycket kloka ord på vägen ,och jag tog dom åt mig.

4 kommentarer:

 1. stort grttis till Emelie på hennes 14årsdag! kramiar

  SvaraRadera
 2. Elisabet Roslund2 februari 2010 13:12

  Glömde ju gratta dig Emelie på din födelsedag så det får bli ett försenat Grattis!
  Hoppas att ni hade en fin dag och att ni kände Evelinas närvaro hos er. Evelina finns alltid nära er..........
  Kram/Elisabet

  SvaraRadera
 3. Grattis Emelie!!! Idag är det din stora dag!!!!

  Kramar

  Felles mamma

  SvaraRadera
 4. Hej vännen hoppas ni får en trevlig födelsedag för Emelie i dag många kramar till er hela fam ,Annika Lasse Frida Vi tänker på er.

  SvaraRadera