måndag 18 januari 2010

Idag tänder vi ett ljus


Idag tänder vi ett Ljus för Jennifer 1år av saknad av denna glädjespridande tjej som bara fick bli 14 år gammal. Många kramar och tankar skänker vi hennes fina familj extra mycket denna dag.


Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord...

Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.

Då ett barn, som stått oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.

Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade barn, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra barn varma och nöjda.

Alla de barn som varit sjuka återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller trasiga, görs hela och starka igen, just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

Våra barn är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särskilt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp, för att skåda bort i fjärran... Dennes blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får dennes kropp att skälva. Plötsligt störtar barnet iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort dennes ben bär vårt barn, allt snabbare och snabbare...

DU har blivit upptäckt och när du och ditt älskade barn möts, kastar ni er om varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt. Överlycklig kastar sig barnet i våran famn medan din varma hand åter smeker barnets älskade kind och ännu en gång ser du in i dessa vackra ögon, som så länge saknats i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro...för att aldrig mer skiljas åt.

okänd författare
________________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar