måndag 6 juli 2009

Hemma igen i tystnaden

Så va Partille Cup slut för denna gången.Joacims lag hängde med till 16 dels finalen där dom förlorade mot Helsingborg.Emelie och tjejerna klarade sig till 8 delsfinal där dom förlorade mot ett Norskt lag.Båda lagen har som vanligt kämpat och varit super duktiga hela veckan i en stekande hetta.Idag packade vi ihop och körde mot Knäred där vi lämnade hus vagnen hos Sven och mormor.Evelinas kusin Aom va där när vi kom och va lika glad som alltid.Att se Aom gör att man längtar så efter vår Evelina dom gillar verkligen varandra.Aom har satt upp en lapp på mormors kylskåp där hon har skrivit till Evelina: var är du Evelina? Leker vi kurra gömma nu? jag saknar dig jätte mycket Evelina varje dag.Så skriver en liten tjej på 6 år till vår prinsess ängel,kunde inget annat än gråta när jag läste det.
Vi körde direkt upp till Evelina när vi va hemma.Stannade och köpte rosa blommor till henne och ett ljus.Evelina har så många underbara fina vänner som tänker på henne som varit där och satt blommor och tänt ljus.tack snälla .Det är jätte jobbigt när vi åker iväg och inte kan tända ljus för henne och hälsa på henne varje dag.
Ont i bröstet och illamående när man är där,vi vill bara ha henne tillbaks detta är inget liv vi vill leva.Nu är vi tillbaks i hem miljö där man ständigt blir påmind och smärtan är där hela tiden.
Längtar så tills vi möts igen,hoppas den dagen är snart.

8 kommentarer:

 1. Finnd inga ord men ni ska veta att mina tankar går till er och till Evelina.

  SvaraRadera
 2. Tänker på er! Många kramar Maria

  SvaraRadera
 3. Tänker på er. Så grymt och orättvist, er fina lilla tjej!

  SvaraRadera
 4. Hej på er...
  Jag har följt er länge...och aldrig trodde jag att det skulle sluta såhär.Även om jag inte lämnat ngn kommentar tidigare så ska ni veta att jag har tänkt på er dagligen,tänker på er och kommer alltid att tänka på er...
  Kämpa på
  kram Therese

  SvaraRadera
 5. Tänker på er hela tiden va skönt att ni hade det bra i göteborg o att det gick bra för jocke o emelie när dom spelade hoppas vi snart ses kram Annika Lasse Frida

  SvaraRadera
 6. Tänker på er alla varje dag och gråter ibland. Det var intressant att läsa om läkarna om vad de gjort o hur det gick till.
  Jag tyckte en av pastorerna på M.Jacksons minnesstund sa en bra sak: "Vi behövde dig, men jag måste tro att Gud behövde dig mer"
  Kramar Ditte

  SvaraRadera
 7. Tenker på dere som i vanskelige dager! Kjempefint brev du skrev til Evelina tidligere. Tårene triller!

  Min lille prinsesse har blitt stor, og hun avsluttet sin ALL behandling mai 05!

  Klem fra Norge

  SvaraRadera
 8. Ja Cilla nu va vi hemma från cupen igen vi med. Håller med dig att komma hem gör att man blev närmare Evelina igen. Idag skall jag & Emilia till Evelina. Hon frågade igår om vi kunde gå & sjunga lie där. Visst, självklart gör vi det. Jag kan inte sluta att tänka på er va så skönt att se er i Göteborg. Ni skall veta att NI ALLA finns i mina tankar.
  BAMSE KRAMAR Mia & Emilia m familj

  SvaraRadera