måndag 19 oktober 2009

Änglar och bilder

Hej alla läsare.
Ville visa några nya bilder på änglarna då mamma har fått en hel del förfrågningar av endel som inte bor i närheten och vill köpa.Här är några exempel på vad sonm finns just nu men sortimentet ändras hela tiden så man kanske inte kan få en exakt sådan, men en snarlik.
Annars så har vi det som vi brukar.Ständigt vår lilla älskling i tankarna dag som natt.Börjar känna en viss ångest inför julen,känner att jag vill undvika allt vad affärer och jul handel heter i år.Visst ska vi göra så våra andra två älskade barn ska få det så mysigt som möjligt i jul men det blir nog tufft för oss alla.Älskade lilla Aom (Evelinas kusin) va på besök härom dagen och hon på minner oss så starkt om Evelina.Evelina tyckte så mycket om att leka med Aom och saknade henne mycket när hon va på sjukhuset.

Här är en bild på Emelie , Evelina och kusinerna Anton och Alva.
Evelina och Alva lekte ofta och trivdes mycket ihop.När Evelina va hemma på permis så va Alva hos henne när hon orkade leka.Vi tre flickor

6 kommentarer:

 1. Elisabet Roslund20 oktober 2009 13:44

  Alltid Tre flickor!

  Så lika ni är......så fina

  Kramar till er/Elisabet

  SvaraRadera
 2. Hej på er.
  En hälsning från Milla Milou Heléne o Thomas. Vilken imponerande insamling ! Det är en fantastisk isats ni gör. Änglarna är jättefina. Jag förstår att de går åt som smör i solsken... Vad fint ni skrev om Milou, hon blev lite generad när jag läste upp det, men log och visst minns hon Evelina, precis som alla vi andra. Ibland kommer Milou med oväntade kommentarer om hur Evelina har det nu, där hon är, var hon nu är. Precis som om det är den naturligaste sak i världen, att Evelina lever vidare och är hur levande som helst, bara på en annan plats, där vi inte kan se henne utan bara tänka på hur hon har det. Vi vill bara ge er massor med värme i er kamp med livet efter en sån oerhörd förlust. Hoppas att ni har det så bra ni bara kan. Hälsningar
  från oss alla.

  SvaraRadera
 3. Så fina ni är....

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Läser er blogg emellanåt o jag tror inte att man inser hur skört livet verkligen är, hur fort den som alltid säger tråkiga vardagen inte var så tråkig egentligen utan att leva varje dag till fullo,med sina nära o kära,hur gör man hur orkar ni, jag får en klump i bröstet när jag läser er blogg och kan inte förstå hur ni hittar orken och kraften att bara va, och att sen dela med er av allt det är otroligt. massor av kramamr till er alla i familjen och ni ska veta att det finns nog många som tänker på er här ute.
  Åsa

  SvaraRadera
 5. Hej, vad fina ni är, tänker ofta på er, kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej Cilla!
  Har fått förfrågan på jobbet att de vill köpa änglar. Kan jag låna några och visa? Har redan beställning på två stycken med tjock hopflätad kropp. Hoppas att du förstår vilka jag menar. Köpte en sådan själv. Kan du ringa mig? 0768-122737 eller hem 122755.

  Kram
  Agneta (Sebbes mamma)

  SvaraRadera