tisdag 13 april 2010

Handbolls cup mm

Denna gångna helgen har vi varit i Västerås på handbolls cup med Emelies lag.Vi körde upp i fredags morse och det va verkligen en lång trist bil färd dit.
Men väl framme blev det desto trevligare. Efter att ha lämnat tjejerna på skolan där dom skulle sova begav vi oss till vårt hotell och det va helt ok.Tjejerna hade match kl 20 på fredag kvällen som dom vann och efter det va det hotellet som gällde.
Man va ganska mör efter resan upp, men lite vin tackar man inte nej till.
Alla vi 13 föräldrar och 3 barn samlades på Lottas lilla rum och hade en mkt trevlig kväll innan det blev dax att sova för att orka resten av helgen.
Lördagen bestod av 2 matcher med vinst sen blev det stan en stund. Västerås är en riktigt mysig stad med massor roliga affärer.
På söndagen spelade tjejerna en match på morgonen som dom vann och spelade sen mot Farmen i semifinal där dom tyvärr fick stryck med några bollar. Men alla va nöjda och glada ända tills vi skulle åka den långa tråkiga vägen hem,vi va inte hemma förrän 23.15 på söndag kvällen.
Det är roligt att åka iväg så här ibland,för tiden och dagarna går mycket fortare och man tänker inte hela tiden.Att vara hemma och inte ha något att göra (som i påsk)då ligger jag mest i sängen och orkar inte ta mig för något vettigt.
Igår va vi i Sölvesborg och fick titta på Evelinas sten som äntligen är färdig och ska komma på plats senast nästa vecka.
Många tunga dagar med massor av minnen från förra året då Evelina fortfarande fanns här hos oss,saknar henne hela tiden så man vet ej vad man ska ta sig till. Min älskade fina fina lill flicka.........................................

Den 13/4-2009 skrev jag i bloggen

Med oss är det bara bra.Evelina leker och är pigg hela dagen,lite för aning till blod i näsan men det blev ej mer sen. CSK ringde för att höra hur det var med henne idag och det va ju väldigt snällt av dom.Imorgon kommer KVH och tar blodprov och jag ska åka in till CSK med ett avförings prov.
Sen idag läste jag om lille Viktor som inte kommer att överleva och inte kan få vara hemma med sin familj den sista tiden,det är för jäkligt.Det är så mycket som får alla tankar att snurra just nu.Vänner på avd i lund har det väldigt kämpigt just nu och vi tänker jätte mycket på dom.Evelina har fått må ganska bra nu en tid och det är vi väldigt glada för men vi vet också att när strålningen börjar och vi kliver in i nästa fas så kommer det att bli väldigt jobbigt för Evelina.Det finns så oerhört mycket risker med en transplantation,det räcker att någon inte tvättar händerna så kan det bli svåra komplikationer för henne.Vi är inte riktigt där än så nu tar vi vara på varje dag vi får och Evelina är samma solstråle som hon brukade vara. Vår älskade lilla prinsessa

2 kommentarer:

 1. Jag följer er kamp och försöker att läsa mig till vad som kommer skall, hur andra familjer har det både nu och inför framtiden, kan inte förstå kan inte acceptera detta öde, det enda ordet ja kan skriva är VARFÖR våra barn..
  Kram Jenny m familj

  SvaraRadera
 2. Så himla orättvist,
  bern ska ej bli änglar:(
  Läser o gråter,
  hon var fin er lilla tös.
  Kramar från en bloggis i Stöde

  SvaraRadera