lördag 23 maj 2009

Ångest

Ja sorgen är olidlig.Helt plötsligt kipar man efter andan och tårarna väller ner.
Idag fyller vår store grabb 17.Helt otroligt var har dom åren tagit vägen?Vi firar inte det idag,det känns inte rätt,även om säkert Evelina hade tyckt det.Hon älskade kalas och fest,eller rättare sagt älskar.Hoppas hon kan få ha kalas och fest i himlen med alla ängle barn.Man tänker på henne hela tiden i allt man gör,så tänker man nu skulle hon varit här med oss.Gick en runda uppe i skogen där vi hade liten picknick med Evelina sist vi va hemma.Kunde se henne springa framför oss och stanna och plocka blommorna och den lilla munnen pratar i ett.Kan inte fatta varför det skulle gå så här för henneSå jävla orättvist.Önskar det har gått 10 år nästa gång man vaknar,för ska livet va så här så vet jag inte vad jag tar mig till.
Älskar och saknar dig så oerhört min älskade flicka.

18 kommentarer:

 1. Marianne med familj23 maj 2009 22:36

  Klart vi tänder ett ljus för lilla Evelina och tänker på henne..Sänder massor av kramar till er alla. En mycket vacker låt går rakt in i hjärtat..Tänker på er många kramar Marianne Svantesson på scan Med familj

  SvaraRadera
 2. Hej Cilla,
  läste reportaget i höstas, var säker på att er lilla prinsessa skulle fixa detta.
  Såg dödsannonsen i förra veckan. Blev såååå ledsen, det går inte en dag utan vi tänker på er! Er lilla prinsessa är hos er hela tiden! och så har ni ytterligare 2 underbara barn att ta hand om.
  Ta hand om varandra! Detta fixar ni, även om det känns otroligt avlägset just nu! Vi är med er i tankarna!! Bamsekramar /Malin med familj

  SvaraRadera
 3. Usch, vet inte vad ja ska skriva, men ja hoppas ni vet att vi är många som tänker på er.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Att förlora ett barn måste vara det absolut värsta som kan hända en förälder. Jag önskar det fanns nåt man kunde göra. Sänder er varmaste tankar och grattis till 17-åringen!

  SvaraRadera
 5. Elisabet Roslund24 maj 2009 10:57

  Jag vill säga Grattis! till storebror på hans 17-års dag. Mitt i all sorg och förtvivlan måste dagarna fortsätta även om dom aldrig mer blir som innan.....jag vet......
  Varm Kram till er alla i familjen/Elisabet

  SvaraRadera
 6. Hejsan....
  Jag vet vad du går igenom, jag och min man förlorade vår lilla flicka i somras, mina pojkar förlorade sin lillasyster....
  Hon dog i min mage i v 40+6.
  Har fortfarande ett sår i mitt hjärta, men jag hoppas att en dag detta sår blir ett ärr....
  Jag skickar en massa styrkekramar till dig och din familj ==KRAMAR==
  MVH Josefine

  SvaraRadera
 7. Jag har inga ord att finna. Har vetat om att lilla Eveina varit sjuk men inte vetat om er blogg. Min pappa (Leif) bor nämligen tillsammans med din faster Barbro och de har berättat om er! Har läst er blogg nu och följt den sista tiden. Tänker på er!!! Kram!

  SvaraRadera
 8. Tänker så på storebror som fyller 17 år, nu utan sin yngsta syster som säkert beundrade sin bror väldigt mycket. Hoppas syskonen kan finna stöd i varandra.

  SvaraRadera
 9. Förstår att det känns konstigt att fira Jockes 17 årsdag (Grattis Jocke). Ni har väl ingen ork era stackare. Tänker på er hela dagarna. Man undrar bara varför??? hela tiden. Ni finns i våra tankar hela tiden!!!
  Kram på er!!!
  Mia & Mange med barnen

  SvaraRadera
 10. Tänker på er!

  SvaraRadera
 11. En änglamamma24 maj 2009 22:29

  Vill bara säga att jag vet verkligen vad ni går igenom, beklagar å lider med er.. På lördag är det 2 år sen våran lille kämpe flög vidare, han var 2 år och 3 månader. De gör så ont att förlora sitt barn... Många styrkekramar till Er..

  SvaraRadera
 12. Hittade precis till er blogg och jag beklagar verkligen! Många styrkekramar till er!!

  SvaraRadera
 13. Jag tänker på er jättemycket. Jag kan inte förstå hur du känner men jag förstår att det måste vara det värsta man kan gå igenom. Jag förstår att ni längtar efter att vara på 64:an och fortsätta kämpa. Det måste kännas tommt nu när ni inte är där och var inställd på att vara där hela sommaren och så bara ta det slut.... det är inte rättvist det är förjävligt. Så som ni har kämpat!!!!
  Som sagt jag tänker jättemycket på er, jag blev glad Cilla att du skrev på min blogg. Amanda funderar med jättemycket. Alla barn har ju rätt att vara friska.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 14. Är så ledsen för er skull.Det är inte rättvist att förlora ett barn!!
  Tänker på er
  Kram från Carina Haak med familj

  SvaraRadera
 15. Cilla

  Vi tänker på Er.

  SvaraRadera
 16. Vi tänker på er och lilla Evelina. Det är så otroligt sorgligt, finns inga ord.....
  Kramar från Barbro o Leif

  SvaraRadera
 17. Skickar en varm kram till er. Vet hur svårt ni har det. När min son dog så fyllde hans lillasyster 14 år sex dagar efter och jag minns fortfarande i dag inte hennes födelsedag. En av mina vänner var så klok så hon ordnade en tårta, för jag satt helt i chock. Tänker på er Kram från Marie-anne mamma till Marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

  SvaraRadera
 18. Flera gånger om dagen har jag börjat med att skicka en hälsning. Men det slutar med att jag tar bort den. Jag kan fortfarande inte fatta mig riktigt och tittar på vår ängel hela tiden. Många bland oss på avd 64 känner Evelina omkring oss. Hon var en del av oss alla. Jag önskar så att jag kunde göra något för er. Karin med fam.

  SvaraRadera