onsdag 6 maj 2009

ATG reaktion igen

Efter att Evelina sovit länge och varit väldigt arg innan dess så vaknade en go och glad prinsessa igen.Dessa j..la mediciner blir man inte klok på.Det verkade nästan som om hon hade dåligt samvete(villket hon inte behöver ha)för hon slängde släng pussar och sa hon älskar en.Det är så här go hon alltid annars är.
Hon blev sugen på glass så det vara bara att fixa,jag hämtade 3 st olika så att någon skulle passa.Barncancer föreningen bjöd ju på middag idag och jag hittade en bit dajm tårta dom haft med sig som Evelina slök och sen en glass på de.Underbart!!!
En stund senare fick jag steka hamburgare i köket till henne som hon åt lite av.ATGn va klar vid 22 tiden och då hade dom stannat en gång för mera trombocyter.Hon fick en fin present av Karin (isabells mamma),det va en tavla hon skulle måla själv på med en kanin,så det gjorde hon och va jätte glad.Tack snälla Karin med familj och alla andra som sänder oss värmande ord.En kvart senare startar dom sandimmun och Evelina blossar upp och blir illandes röd igen och kliar.Hon säger själv att hon inte mår bra.Sköterskan ringer Dominic som tror att det är samma reaktion som i morse på ATGn.Hon får Cortison mot det och nu har det stillat sig lite.Hon har nu nästan somnat igen och vi hoppas det blir en lugnare natt än dag.Nu måste vi sova för det blir en tidig morgon för att duscha innan sövning.

6 kommentarer:

 1. Håller alla tummar som finns för er. Lycka till nu. Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. HEJ LYCKA TILL I DAG HOPPAS ALLT GÅR BRA TÄNKER PÅ ER KRAM ANNIKA

  SvaraRadera
 3. Vilken kämpe Evelina är, det är helt fantastiskt. Vi håller tummarna för att allt går bra idag. En start där Evelina snart är frisk igen.

  Birgitta och Elliot

  SvaraRadera
 4. Följer er varje da och tänker på er,håller alla tummar för er idag.
  Krammisar.
  Nellies mormor i Fjälkinge

  SvaraRadera
 5. Tänker på er cilledill <3
  Allt kommer gå jätte bra.
  Kramar Caroline

  SvaraRadera
 6. Lycka till idag!!
  //Niklas

  SvaraRadera