fredag 8 maj 2009

BMT+1 Feber Feber Feber

Igår kväll kom febern,som alltid till natten.Hon hade 39,7 som mest trots pafalgam så segade den sig ner.Vi satte en fläkt mot henne för några fönster får vi ej öppna och baddade henne svalt i pannan.Dom ringer Dominic som säger att hon kan få cortison också om ifall att det är en reaktion på sandimmunet hon fått i en annan form nämligen i munnen.Efter några timmar så ligger den på 38 så då känns det bättre och man kan lägga sig.Somnade vid 01.
Nu på morgonen mår hon inte heller bra.Febern höll sig nere resten av natten men tempar upp nu igen ,nu är den 39,5 trots ner kylning och pafalgam.Dominic va här inne och pratade om att han misstänker en ny infektion och ev en bakteriel sådan.CRP stiger är nu 120.Det känns så jäkla onödigt,det är säkert något pga hennes sår på kinden som narkos orsakade eller från CVK in lägget.

Såg en annan blogg där dom räknade + dagar från transplantation till take så det ska vi göra också

1 kommentar:

  1. Isabelle ville att vi skulle hälsa Evelina att hon tycker det är orättvist att hon mår så bra nu och Evelina måste ligga sjuk. Men...sa hon efter flera minuters tystnad. Man får inte glömma att jag också varit sjuk mycket. Då sa jag att man får aldrig glömma de barn som har det svårt nu. - Men mamma,,,jag tänker hela tiden på det. Kram på er alla ni är så starka. Karin

    SvaraRadera