torsdag 24 september 2009

Evelina

Evelina hälsa på på dagiset i April,hon va så lycklig........

Idag va jag nere på Evelinas dagis för att fylla på änglarna.Träffade några av Evelinas underbara mysiga fröknar som vi tycker så mycket om. Man får en klump i magen när man öppnar grinden och går in på gården,det har man gjort så många gånger förr men då för att lämna eller hämta Evelina efter en dag på dagis med bus.Hennes hylla där hon hängde jackan och förvarade saker är såklart ut lånad till någon annan nu men det känns verkligen konstigt då Evelina har hängt sina kläder där i några år. Ingen Evelina som kom och mötte mig,men en annan flicka kom och sa mamma till mig.
Emil kommer såklart springande och säger Hej Cilla och även Liam. Vad händer jo det blir total kaos i mig och börjar gråta får inte fram nånting.
Borta vid bordet där barnen sitter och äter finns en hylla med bilder på Evelina på och en ljus stake som en prinsesskrona. Jag tycker det är väldigt fint av dom att ha en minnes plats av Evelina.Dom berättar att dom brukar tända ett ljus och prata lite om Evelina.
När jag hämtat mig pratar jag lite med fröknarna och får en cd med massor med underbara bilder på Evelina.Tänkte jag måste dela med mig av dom så alla får se vilken glad underbar prinsess flicka hon är.
Idag har det varit en tuff dag med mycket tårar och minnen,huvudvärk och kramp i magen.Skulle försöka ta mig in till jobbet i kväll men vi får se hur det blir med det. Titta och njut av vår underbara Evelina.........

PUSS MITT ÄLSKADE HJÄRTA

8 kommentarer:

 1. Först vill jag säga att visst är det underbara fröknar där på detta dagiset. Alla mina 3 har gillat dem skarpt & vi med. Förstår att det va tugnt & konstigt att komma in där. Jag tycker att du är super duktig som går ner där.Starkt gjort Cilla!!!
  Vilka underbara bilder. Så minns vi ju eran lilla prinsessa med. Alltid lika glad.
  Bamse kramar från Mia m familj

  SvaraRadera
 2. Jag ville bara säga att jag tycker era änglar är verkligen fina, och att det går till ett fint ändamål, det vet jag för min farbror är läkare. Verkligen fina bilder på eran fina flicka.Finns inte ord för den trgiska utgången. Kram Lise-Lotte

  SvaraRadera
 3. Ja vad säger man, en fantastiskt söt liten flicka......som har en stark mamma......kämpa på....

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. vilken underbar dotter!! hon e såå söööt!! tårarna rinner när man läser och ni är så starka som orkar skriva!! jag tror hon fått nya rosa foppa tofflor o en ännu snyggare hellokittykeps nu... kram jennifer

  SvaraRadera
 5. Hej Cilla så minns man er lilla prinsessa alltid lika pigg o glad , det var starkt av dig att gå till dagiset o träffa Evelinas kompisar o fröknar , många kramar till er Annika me familj

  SvaraRadera
 6. Starkt av dig att gå till dagiset. Stället som så mycket symboliserar Evelina. Bara att behöva uppleva att hon fattas där bland barnen.

  SvaraRadera
 7. Elisabet Roslund27 september 2009 10:13

  Det känns Tomt...det känns Konstigt....
  något mer måste det finnas.....jag tror att vi möter våra Änglabarn igen!
  Kramar till er alla/Elisabet

  SvaraRadera
 8. Jag bara gråter Cilla. Hon är ju så glad på alla bilder.
  Jobbar på dagis nu och träffar en flicka varje dag, som är såå lik Evelina.
  Tar hand om henne med gråten i halsen och tänker på er varje gång jag ser henne...
  Kramar
  Ditte

  SvaraRadera