onsdag 23 september 2009

Otroligt!!


Fick ett mail idag som gjorde mig både ledsen och besviken angående Evelinas mormors änglar.Det görs också änglar på avd 64 och dom tar 60 kronor för dom och där då 30 kr går till avdelningens barn.Den som sände mig mailet hade fått frågor AV ANDRA om det va dom som gjorde änglarna och sen andra sålde och la på på priset ex VI.Svaret är då att nej så lågt sjunker vi aldrig.Evelinas mormor fick iden när hon såg dom i Lund och ville göra egna och iden växte när Evelina gick bort.Hon ville göra något för Evelina och forskningen. Evelina kan vi tyvärr inte göra så mycket för hon är ju en ängel nu, den vackraste man kan tänka sig.
Det kändes som ett kränkande och ett otrevligt påhopp. Vi har mist vår lilla dotter.Det är det högsta pris man kan betala. Våra ängla pengar går direkt in på barncancer forskningen allt som läggs i bössorna och av det som säljs utan bössa går pengarna till Evelinas minnes fond på bloggen och till materialet att göra änglar.Alltså ingen vinst för egen del.
Materialet kostar olika beroende på var man köper det.
Det går åt mycket pengar till forskningen där av priset,men tycker man det är för mycket så låt bli att köp våra änglar..Hade Evelina levt då hade det kännts bättre att det gick så bra för Evelinas mormors änglar fast jag är väldigt tacksam att hon gör detta för att hedra Evelinas kamp mot cancern och är glad för hennes skull.Det finns inget som får vår lilla Evelina tillbaks,fast det är det enda man önskar och hoppas varje dag.Varje morgon när man vaknar tror man att idag är dagen då Evelina kommer hem igen.
Men genom att ni köper änglarna så bidrar ni att dom (som jag sagt innan)kan rädda det 4e barnet också.

11 kommentarer:

 1. Hej, 100 kr för en ängel är ett fullt skäligt pris, det tar dom på alla marknader oxå..Det tror jag Barncancerföreningen tycker med, man kan skänka till cancerfondens minnesfond oxå.. Mycket fint o lägga ner tid för ett så fint ändamål faktiskt....hälsar förälder på avd 64...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ni har jättefina änglar och en 100 lapp är inte mycket. Man får något fint och skänker samtidigt pengar för en bra sak.
  Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. Era änglar är mycket finare o är av bättre kvalitet än änglarna på tex Kiviks marknad,,
  100 kr är ett helt ok pris... men det ena utesluter väl inte det andra, dom som säljs på 64án gynnar väl barnen som e där..mycket fint engagemang av Rose Maria i alla fall. Mycket uppslitande läsning nedan helt ofattbart...

  SvaraRadera
 4. Vi får inte glömma syftet med Änglarna.....vem som sedan gör vad borde inte spela någon roll.....engagemanget är fantastiskt!!

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Helt otroligt vad folk kan uttrycka sig illa. Men som man själv är dömer man väl andra,de som tänker så gör nog endast saker för egen vinning och kan inte ge av sig själv för att hjälpa andra. När man läser även andra bloggar finns det kommentarer så man tror inte att det är sant som folk skriver. Varför skriva kommentarer om man ändå bara vill såra. Vi beundrar er styrka efter allt ni gått igenom. Styrkekramar Jeppssons

  SvaraRadera
 6. Fina änglar, 100 kr betalar jag gärna, för fina Linas minne, alla som kan göra nåt för så goda ändamål som dom som säljer på avd el Evelinas mormor el nån annan, ,,jag lyfter på hatten för er alla...hälsn Anna E

  SvaraRadera
 7. Så fint av alla som gör änglar och säljer. Jag blir så glad varje gång jag ser någon med ängel. Senast när jag lämnade Oscar, som har lymfkörtelcancer, i skolan. Hon som tog emot honom på morgonen hade en ängel som hon fått av sin dotter. Jag sa till henne vart pengarna går, det visste hon inte. Men hon blev så glad.

  SvaraRadera
 8. 100 kronor är de väl värda då det är gott ändmål och gjorda med omtanke och hopp för framtiden.
  Hoppas på att kunna köpa en ängel jag med fast jag bor på Åland. Min dotter kämpar själv mot en hjärntumör nu så.

  SvaraRadera
 9. Ja ett högt pris har ni betalat, oerhört högt,, fina änglar, heder tiller alla som på något sätt bidrar till forskningen.. Om det nu e någon som tycker att 100 kr är mycket, så kan man ta en diskusion med någon barnläkare på tex avd 64, hur mycket pengarna behövs...

  SvaraRadera
 10. Jag har precis varit i Fjälkinge och köpt en ängel som jag skall ge till en 4 årig flicka med svår epilepsi och handikapp. Jag förstår inte att människor kan vara så grymma att dom ifrågasätter om någon tjänar pengar på dessa änglar som mormodern tillverkar och säljer för att andra barn skall kunna räddas. Familjen har mist sin dotter och skulle säkert ge vad som helst för att få henne tillbaka. Tänk er för en annan gång kanske det drabbar er.
  Elsie & Ulla-Britt

  SvaraRadera
 11. Kämpa på! Såg och hörde talas om dessa underbara änglar för första gången idag. Köpte en att ge min svägerska som misste sin dotter för 2½ år sedan, grunnade en stund, gick tillbaks och köpte en till mig och en till flickans farmor. Så fina och en sån fin sak! Många, många styrkekramar till er!
  Malin

  SvaraRadera