söndag 27 september 2009

Ännu en ängel....


Evelina får sällskap av ännu en ängel.Jag tänker på våra goa kära vänner som mist en nära och kär och på föräldrarna som mist sin älskade dotter...Ni fanns för oss varje dag när vi miste vår prinsessa,ni och många fler har gjort så att vi orkat denna svåra tid (som ännu inte är över)Nu vill vi gärna finnas till och trösta er så gott vi kan.
Jag känner smärtan inom mig igen och allt spelas upp igen,det är grymt.Jag kan bara säga hur ledsen jag är och undrar när ska han vara nöjd där uppe.Vill tända ett ljus och spela en ny låt och på så sätt visa mitt djupa deltagande i er sorg.Jag vet det finns inga ord,jag är inte rätt person att ge tröstande ord för det finns inga men alla säger att man ska vara stark och det ligger nått i det även om det inte alltid känns som om man kan vara det.

8 kommentarer:

 1. Bara ett STORT&VARMT HJÄRTA kan tänka på andra när det självt är skadat.....

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Tack älskade Cilla! Ni om några vet visst allt, det är tungt särskilt när det är andra som orsakar detta lidande. Just nu kan man inte ta till sig att han oxå lider kanske förstår man det sen... eller inte. Till alla som läser detta vuxna och ungdomar, man kan inte nog förmana kör försiktigt!!! Lek inte i hög hastighet det slutar med katastrof!!! Var rädda om varandra./Marie o Tony

  SvaraRadera
 3. Vad fint skrivit Cilla! Du har verkligen ett varmt hjärta.
  Klart vi alla tänker på detta hemska som hänt, även om vi inte känner dem så berörs vi alla.
  Mia med familj

  SvaraRadera
 4. Det e grymt det som hänt er dotter Evelina, orden räcker inte till. Det du skriver om nu, har vi läst om i krstd-bladet, vilken tragedi, man lider med familjen till flickan.SOM SAGT KÖR FÖRSIKTIGT. Varma hälsn.. Robert med familj

  SvaraRadera
 5. Käraste, Cilla! Din varma goa kärlek och medkänsla skulle kunna värma upp hela jordklotet! Mitt i all din största sorg förmedlar du stor tröst och hopp för många. Det är värt så mycket, säkert mer än du förstår.. Tänker på familjen som förlorade sin flicka så hastigt och tragiskt i fredags och känner mycket med dem... Kram , Cissi

  SvaraRadera
 6. Fint skrivit, tänker mycket på ert levnadsöde, och hur det går för er. Har scrollat o läst, framförallt den dagen er flicka skulle fyllt år, oerhörd läsning som berör. Fint som sagt att du tänker på andra, flickan som förolyckades i fredags e helt fasansfullt, usch va grymt, man tänker på dom anhöriga mycket.Fint med Clapton, hans son gick också vidare vid 4 års-ålder. Jag ser att ni har nått ert mål på 50 000 kr, fantastiskt att ha samlat in så mycket pengar på er fond, mycket fint gjort och av alla som skänker, fortsätt med era fina änglar. Varma hälsn/ Ann-Charlotte, Hörby.

  SvaraRadera
 7. Hej, vi ville bara säga att nu har vi, Kråkan o jag satt in 100 kr på Evelinas fond,målet e överskridit , så nu är det bara o fortsätta med insamlingen, så det så. Vi vet att Evelina gillade oss mycket och vi hoppas vår favorit har det bra bland alla änglabarn och jag tror våra böcker finns i himlen. Tusen kramar från Mamma Mu o Kråkan Kra(från en kohage i Sjöbo-trakten)

  SvaraRadera
 8. Så fruktansvärt, människor som dör alldeles för tidigt. Och bilolyckor, känns bara så jäkla ONÖDIGT :( Kör försiktigt, verkligen... Jag har visserligen inte körkort än (är 22 så jag är mer lat än ung) men kommer definitivt köra lugnt när jag skaffat mitt körkort... Finns ingen mening med att stressa och riskera andra människors liv. Det är inte värt det på långa vägar. Kram!

  SvaraRadera