torsdag 2 april 2009

Allt bra än så länge

Evelina vaknade i natt och va jätte pigg,hade inte lust att sova längre. Men efter lite övertalning (från en mycket trött mamma)att jag kunde ligga hos henne så kunde vi sova. Nu va hon såklart jätte trött i morse när jag väckte henne för medicinerna.Evelina klagar över halsont och magont så nu äter hon inte vidare mycket längre.Några glas nyponsoppa med vispgrädde i får hon ner under dagen,alltid något.Narkos läkaren kommer för att titta på Evelinas stygn vid cvk`n,hon klipper bort lite av dom. Vi går och badar i det stora badkaret på 62an,det är viktigt med hennes hygien.Solen skiner idag och det är riktigt varmt så vi leker nere på lekplatsen.Evelina bakar kakor inne på lekterapin som vi sedan fikar med,men Evelina nöjer sig med lite vatten.Om allt är bra imorgon så blir det hemfärd till Kristianstad och det ska bli skönt.Som sagt Evelina mår bra idag,men vi tänker på andra föräldrar här på avd som har det jobbigt just nu när deras pojk inte mår så bra.Ingens sjukdom Och biverkningar är lika men i grunden har alla cancer och kämpar för att bli friska.
Fick reda på nu i kväll att hon har bakterie i tarmen (klostridium) igen och dom satte in en medicin.Så det är hela tiden nått.Nu ikväll är hon väldigt kinkig och trött, känns som om det är nått på gång.

1 kommentar:

  1. Tack för allt stöd! Vi hoppas vi kan vara det samma om ni hamnar i en "svacka" under behandlingens gång. Ni är för goa människor med mycket värme. Evelina är en så skojfull och klok liten goding! Kramar till er alla!

    SvaraRadera