söndag 26 april 2009

Jordgubbstårta blev det idag

Ja då va det sista dagen hemma på ett tag nu.I alla fall som vi alla är tillsammans samtidigt.Evelina ville att vi skulle baka något gott så det blev en jordgubbs tårta.Inte så mycket bakande för det blev maräng botten,men Evelina vispade grädde och fixade jordgubbarna.

Annars har man mest försökt packa och fixa undan här hemma inte gjort speciellt mycket.Evelina har varit ute med Emelies kompisar på studsmattan lite,lekt med dockorna och kollat film.Nu ska vi beställa kina mat och mysa tillsammans ikväll.Evelina ska vara fastande från klockan 9 imorgon bitti och vi hade tänkt köra senast 10 (men det vet man aldrig med oss ju).Vi är nog alla lite oroade och nervösa för vad som komma skall nu,men äntligen händer det nått som ska bli possitivt.

2 kommentarer:

 1. Hej familjen

  Jag hoppas innerligt att allt ska gå vägen för Evelina nu när detta stora ska ske, att allt ska klaffa och inga biverkningar som tjejen er ska lida av... Tänker på er och önskar er ALL LYCKA TILL.
  Följer er dagligen

  Kram till er alla, men 1000 till Evelina

  SvaraRadera
 2. Vilken smarrig jordgubbstårta! Toppen att ni gjorde en sån! Vi ses i morgon och jag är säker på att allt kommer att gå bra med din behandling! Doktorerna är helt enkelt de bästa tänkbara! Många kramar från oss alla

  SvaraRadera