tisdag 21 april 2009

HOPE


Såg en sån härlig bild när jag satt och bloggade,Hope det måste va hoppfullt att bo där.
För att beskriva en lång dag kort så har det varit en härlig dag inne och ute.Evelina har sovit i sin egen säng i natt för första gången sen oktober,stora syster låg på madrass bredvid för hennes rum är ut tömt.Har varit en sväng i stan köpte tights och tröja och solglasögon till Evelina,hon är väldigt besvärad av stark ljus.Vi va ute en stund i em och Evelina gungade och gjorde mat av lera och vatten.Funderar lite på hur det ska gå efter transplantationen med att sysselsätta Evelina,det är så mycket hon inte får göra sen som hon älskar nu.Hon får bla inte leka /ta i jord och grus inte bada inte vara i sol ljus inte klappa sina husdjur inte va i folk massor utan munskydd inte va på dagis inte ha krukväxter inne mm,så många inten!!När hon gungade så kunde jag inte låta bli att fundera på hur allt kommer att gå,hon skrattade och va så glad.Det gjorde riktigt ont i mig och man kan inte hjälpa att förbjudna tankar kommer.Hon sprudlar så av glädje denna flicka hon är verkligen en prinsessa som är så högt älskad.
Ringde Lund och fick faste tiden för Evelina till imorgon,och den är från 04 i natt så då kommer hon upp på OP tidigast kl 10.vi bestämde oss för att sova hemma inatt och åka i morgon bitti (inga problem vi är ju sååå morgon pigga)

3 kommentarer:

 1. Underbar plats, håller med.

  Vi hade oerhörd nytta av stora studsmattan (med nät)Vi köpte en plastlekstuga. Vi la ut trätrall till en bana att åka bobbycar. Vi hade en balja med båtar som han kunde stå och blaska i.
  Första transplantationen följde vi alla regler till punkt och pricka. Andra rundan var vi kanske litet mer avslappnade. Det löser sig.. Och ni har ju redan varit i behandling och haft perioder med låga värden.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har precis hittat er blogg via en annan hemsida och läst tillbaka. Min dotter insjuknade i ALL när hon var 3½ år, hon är idag 10 år och transplanterades i mars förra året. Hon fick dock benmärg från sin lillebror. Allt gick jättebra och enbart en liten GVH reaktion i huden. Hon fick benmärg den 25 mars 2008 och skrevs ut den 25 april. Isolering var ca 2 veckor. Läs gärna mer i min blogg hur vi upplevde det hela. All lycka till er, kram Maria mamma till Victoria och Marcus

  SvaraRadera
 3. Vi är helt övertygade om att det kommer att gå bra! Men jag vet att tankarna som finns är skrämmande... men Evelina är en av de piggaste tjejerna jag träffat. Hon fixar allt! Hon har världens bästaste föräldrar som finns brevid hela vägen. Tänk framåt och att det kommer en dag då Evelina skuttar högre än alla andra och bara njuter av att vara.
  Kram till Er alla! Köp en extra god glass till Evelina från mig nu i helgen för det ska bli upp mot 22 grader varmt.

  SvaraRadera