måndag 2 mars 2009

31 December -08
Nyårsafton och faktiskt min 40 års dag. Dagen börjar med en helt sjuk överraskning. Det börjar sjunga i korridoren och in kommer mina vänner Linda,Rosa Anki och Anneli. Villken sureprise! Vi åker ner på stan och där bjuder dom på fika och vi sitter och pratar lite. Tack för den roliga överraskningen.
Evelina är inte fullt pigg,men dom låter oss åka hem några timmar för att fira nyår. Trombocyterna är låga bara 13 så vi måste vara jätte försiktiga så hon inte får nån blödning. Vi är hos familjen Cartne och firar nyår.Äter gott och pratar och umgås lite med våra kära vänner,alla är där som brukar fira ihop. Evelina är inte så pigg så hon somnar på soffan. Joacim går på en annan fest efter dom har ätit och Emelie och Sofia smäller bomber och kollar tv. en klart annorlunda kväll för oss. KL 00 är det dax för bomber och raketer men Evelina är svår väckt. 00.30 åker vi tillbaka till Lund för att Evelina ska få sin medicin kl 02. Somnar gott .Gott Nytt år nu kan det bara bli bättre.

1 kommentar:

  1. Så hårt det känns att läsa det ni skrev idag för ett år sedan. Då var ni övertygade om att Evelina skulle bli frisk. Att stamcellstransplantationen skulle lyckas. Att 2009 skulle bli bättre år än slutet på 2008. Tänk om ni vetat hur det skulle bli...

    Det är med tårar i ögonen jag tänker på Evelinas öde!

    SvaraRadera