onsdag 11 mars 2009

Sådan matte sådan hund


Jag och Evelina ligger nog efter med sömnen. Idag vaknade vi kl 10.30,men skönt va det. Dagen har varit ovanligt stillsam,mest suttit vid datan och grejat.
Evelina mår väldigt bra idag,ingen feber bara lite hostig och snuvig.
Zack vår tokiga hund har ätit upp en kartong med gräddbullar idag. Han brukar alltid skälla direkt och ska in när man släpp ut honom där bak,men inte idag. Emelie säljer gräddbullar för handbollen och det står 2 kartonger på altanen (på bordet). Han hade lyckats riva ner en och gluffsat i sig allt. Nu sparade han mig dom kalorierna i alla fall och det va ju bra. Ska snart gå en lång runda med Ann-kristin och det ska bli skönt. Evelina har bestämt maten idag så det blir potatisgratäng och kyckling file. Hon får ofta bestämma i och med att hon äter så dåligt,och maten smakar inte som den brukar för henne.Min pappa ringde och hörde hur allting gick här hemma. Det är lite jobbigt för honom när han bor så långt härifrån,han vill ju också veta allt som händer Evelina och oss övriga.Därför är ju en blogg bra så alla som vill kan följa oss i med och motvind.Imorgon ska vi vara i Lund 8.30 så Evelina ska vara fastande från kl 03 i natt. Hon ska bla sövas och ta ett benmärgsprov imorgon.
Nu är middan avklarad så nu är det bara promenaden kvar innan ryggläge. För att sammanfatta dagen så har den varit väldigt lugn och skön och framförallt att Evelina har mått bra hela dagen. Vill passa på att gratulera världens bästa farfar som fyller år idag.Hurra hurra hurra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar