lördag 14 mars 2009

Evelina på bra humörFebern låg och hoppade upp och ner hela kvällen igår.Fast den blev som mest 38,4,så vi åkte aldrig in. Hon blev svalare under natten och på morgonen helt feber fri.
Idag har hon också varit feber fri hela dagen. Mormor,Sven,Jonas,Ray och Aom har varit här idag. Evelina har längtat så efter att få leka med Aom,så det va tur hon va så pigg idag.Dom klädde ut sig till prinsessor och ritade och spelade spel.Vi hade varm rökt lax till middag och det va länge sen jag såg Evelina äta så duktigt,men det va ju riktigt gott. Dom ringde från Lund och sa att Evelina ska vara fastande från kl 09 på måndag morgon,och vi ska va där nere vid 11 tiden. Nu har mormor mfl åkt hem och det är endast Evelina Fagge och jag hemma. Joacim och Emelie är på annat håll hos kompisar. Båda har spelat match idag.Emelie mot Näsby och dom vann,Joacim har varit i Malmö och dom förlorade tyvärr.
Nu är det dax för melodifestivalen och lite popcorn till det.Jag tycker nog att Emilia ska vinna,jag fastnade för den låten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar